Kaç para vereceksiniz? 250 TL'den fazla etmez. SSD varmış gerçi ama o sisteme SSD, eşeğe altın semer gibi olmuş.
Sizden iyi bilmiyorum elbette ama GTA 5 ve Valorant'ı yükleyince adamın SSD'sinde yer kalmaz ve oyun oynayamaz, yeterli performansı alabileceğini düşünmüyorum.Kaç para vereceksiniz? 250 TL'den fazla etmez. SSD varmış gerçi ama o sisteme SSD, eşeğe altın semer gibi olmuş.
120GB SSD bence yetersiz özellikle GTA 5 indirdikten sonra.
Sizden iyi bilmiyorum elbette ama GTA 5 ve Valorant'ı yükleyince adamın SSD'sinde yer kalmaz ve oyun oynayamaz, yeterli performansı alabileceğini düşünmüyorum.
İlk yazınızı güncelleyin o zaman hocam, eksik bilgi veriyorsunuz.500GB HDD elimde onu takacağım.
500GB HDD ekleyeceğim.
Kaç para vereceksiniz? 250 TL'den fazla etmez. SSD varmış gerçi ama o sisteme SSD, eşeğe altın semer gibi olmuş.
Sistem 3000TL içinde klavye mouse ve monitör var.
Kesinlikle Izoly veya Turbox kokusunu aldım ve doğru çıktı alırım alkış. Bu arada o markalardan uzak durun.
R5 230'dur muhtemelen. Zayıf bir sistem. Elindeki PSU kaç W? Elindeki PSU yeterliyse GTX 750 Ti ayarında bir kart alabilirsin.
Kötü, fakat fiyatı nedir?
ZeironHMM gene Turbox Izoly dragos kokusu alıyorum.
havada turbox kokusu sezdim komutanım. dostum valorant oynayamazsın açar ama oynayamazsın gta 5 i ne sen sor ne ben söyleyeyimArkadaşlar elimde şöyle bir bilgisayar.
AMD Radeon R5 4 GB. 128 Bit.
8 GB RAM (1600MHz)
120GB SSD.(500GB HDD Takıcağım)
Intel Core i5-650(3.24GHz)
Güzel bir bilgisayar mı? Sadece Valorant ve GTA 5 oynayacağım.
Sistem 3000TL içinde klavye mouse ve monitör var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.