i5-650 ve GTX 560 Ti CS:GO FPS Düşüşü

roaxrin

Hectopat
Daha fazla  
Bende şu an i5 650, gtx 560 ti 448 cores, asus p7h55-evo, 2x4 gb 1333mhz gskill ramler var. İşlemcim sanırım darboğaz yapıyor. İşlemci kullanımı %90-100 arasında bu yüzden de fps düşüşleri yaşiyorum. Cs go oynuyorum fps bir anda 120'den 50-60'a düşüyor. Ne yapmam lazim ? Lütfen yardımcı olunuz.

Intel Core I7 860 2.8ghz 8mb Quad-core Işlemci GittiGidiyor'da 201386914

Bu ürünü alsam düzelir mi ?

Bunu için masraf yapmanıza gerek yok. Zaten 60 FPS'den sonrası gereksiz yüktür. Sizde pek birşey algılayamazsınız zaten. Oyun ayarlarından Vsync açın oynayın. 60 FPS sabit olsun. Kafanız orada kalmasın. Grafik ayarlarından çoklu çekirdek kullanımını açın.

Bunu için masraf yapmanıza gerek yok. Zaten 60 FPS'den sonrası gereksiz yüktür. Sizde pek birşey algılayamazsınız zaten. Oyun ayarlarından Vsync açın oynayın. 60 FPS sabit olsun. Kafanız orada kalmasın. Grafik ayarlarından çoklu çekirdek kullanımını açın.
60 fps üzeri gereksiz ama cs go da fps düşüşleri oyunu oynanmaz yapiyor zaten youtubeda 1080p video açiyorum orda bile bi kasma oluyor acaba sebebi nedir teşekkürler cevap verdiginiz için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı