i5 7500 ve GTX 1070 CS:GO FPS Düşüşü

Ya işlemcin darboğaz yapıyor ya da işlemcini kullanan oyun dışında başka bir şey var.
Çok sıkıldım bu işten :) büyük ihtimalle darboğaz oluyor. Saçma değil mi. İşlemciyi yükselteceğim sanırsam. Hem işlemci hemde monitör alacağım bide güç kaynağı alacağım. Bu yüzden eski işlemci mi ve monitörü mü satabilirsem iyi olacak. Satış için konu açayım en iyisi.

1070 beslemek için daha güçlü bir işlemci alabilirsin. İşlemci sonrası temiz format atabilirsin. Son zamanlarda çok güncelleme geldi o yüzden de sıkıntı olabiliyor. i5 7500 tam 1050 Ti için uygun bana göre.
Teşekkürler. Bence güç kaynağı değilde işlemci kaynaklı. Siteye konu açtım işlemciyi ve monitörü satacağım oradan gelen para ile daha iyi bir işlemci ve 144 hz monitör alacağım.

1070 beslemek için daha güçlü bir işlemci alabilirsin. İşlemci sonrası temiz format atabilirsin. Son zamanlarda çok güncelleme geldi o yüzden de sıkıntı olabiliyor. i5 7500 tam 1050 Ti için uygun bana göre.

i7 7700K alsam illa sıvı soğutucuda mı almam gerekir yok sa 1151 pin soket fan alsam da işe yarar mı ?

Teşekkürler. Bence güç kaynağı değilde işlemci kaynaklı. Siteye konu açtım işlemciyi ve monitörü satacağım oradan gelen para ile daha iyi bir işlemci ve 144 hz monitör alacağım.

i7 7700K alsam illa sıvı soğutucuda mı almam gerekir yok sa 1151 pin soket fan alsam da işe yarar mı ?

Bütçene bağlı. Giriş seviyesi sıvı soğutucu almak yerine o paraya üst seviye hava soğutma alınabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı