i5 650 ve R9 270 sistem PUBG oynatır mı?

Holygevur

Hectopat
  • i5 650 3.20 İslemci
  • Powercolor R9 270 2 GB 256 Bit ekran karti
  • 8 GB RAM
  • Cooler Master 600 Watt

Bu sisteme 1400 lira verilir mi ?
Alirsam PUBG oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
amd phenom x6 1900t black edition 3,4 basic 3,8 overlock yaparak ekran kartı r9 280 dual x ile normal high karışık 60 fps görüyordum ama powercolor aynı performansı vereceğini bende düşünmüyorum sapphire vardı bende'de ama sonuç olarak çok eski bir işlemciyle oynayabiliyordum .

amd phenom x6 1900t black edition 3,4 basic 3,8 overlock yaparak ekran kartı r9 280 dual x ile normal high karışık 60 fps görüyordum ama powercolor aynı performansı vereceğini bende düşünmüyorum sapphire vardı bende'de ama sonuç olarak çok eski bir işlemciyle oynayabiliyordum .
Marka fark etmez önemli olan model.

Ediyor hocam hemde baya ediyor .
En yüksek fark ettiği yerde 3 FPS fark ediyor. Bayağı ediyormuş değil mi (!).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir ürünü satın aldığınız zaman ki değerler birbirlerine yakın olabilir ama o ürünlerin fan teknolojisi olsun içerisinde kullanılan bakır soğutucular olsun hepsi birbirinden farklı size soruyorum efendim ben bu işi elimden geldiğince 96 dan beri yapıyorum gördüğümü bildiğimi yorumluyorum, bir evga ekran kartıyla ingame marka ekran kartı sizce bir olabilir mi? Oysaki firmalar kullanılan mimarilere göre bile kartları sınıflandırılır, unutmayın en iyi doğru kendi oluşturduğunuz doğrudur araştırın bilgi edinin kendi doğrularınızı paylaşın iyi forumlar dilerimç

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı