İ5 6500 + GTX1050 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
17 Nisan 2015
Mesajlar
53
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Mart ayı gibi sistem toplayacağım. Biliyorum şuan sistem toplamak mantıksız ama işte insan ilk bilgisayarını toplayınca heyecan yapıyor. Normalde limitim 1500 TL idi. A10 7890K toplayacaktım ama ileriye dönük olmadığı için İ5 toplamaya karar verdim, ve bütçemi artırdım en son bütçem 3000 TL topladığım sistem sizce bana sıkıntı çıkarır mı ? GTA IV gibi oyunlar oynayacağım. BF1 gibi gibi high ayarda, kasmadan, performanslı bir şekilde oynatır mı ?(BF1 oynatmazsa sıkıntı değil yeterki hızlı ve performans versin yeter)

Sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir ?


(NOT: Bileşenleri sadece Vatan Computer mağazasından almak mecburiyetindeyim. Sinerji, Teknobiyotik, Webdenal gibi sitelerden sistem toplayıp burada paylaşmazsanız sevinirim. :) )

(Bütçeni artır, şunu ekle, bunu ekle diye yorum yazmaz iseniz sevinirim. Çünkü bu bütçeden fazlasına çıkamıyorum.)


ana sistem.png


Güncel +
 
@BERWAR İşlemciyi kısarsam, i5 6402p almak zorunda kalırım. O işlemci'nin performansı düşük. Ekran kartı güzel değil mi ?

1050 Tİ buldum. Böyle daha iyi değil mi ? @BERWAR
 

Dosya Ekleri

  • ana sistem.png
    ana sistem.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum arkadaşın dediği gibi anakarttan kısabilirsin ya da kasadan 600watt yerine 500watt alabilirsin. En önemli bileşenine çok önem vermelisin. O kartın yerine rx470 alabilirsin.
 
Sistem güzel gözükmekte. Fakat şöyle bir ayrıntı var. Dolar hızla yükselmekte ve martta ne olacağı belli değil ayrıca zen mimarisi ve yeni nesil intel işlemcilerde o tarihe kadar gelebilir. Siz paranızı dolar olarak elinizde tutarsanız sizin için daha iyi olur.
 
Mart ayında alınacak sistem için şimdiden tavsiye alınmaz. Yeni işlemciler ve anakartlar çıkış yapacak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı