İ5 6500 sistem 3300 TL'ye alınır mı?

Eğer skylake alacak bütçeniz yoksa oyun için o sistem yeter hocam. Alternatif olarak bu sistemi de düşünebilirsiniz.
Ara Toplam2.193,20 TL
Toplam KDV394,78 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.587,98 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bana göre ilk bilgisayara 3300 TL verilir. Üzerinede SSD taktınızmı tadından yenmez bir sistem olur.
Evetde 3300+300 TL SSD parası çok oluyor

Eğer skylake alacak bütçeniz yoksa oyun için o sistem yeter hocam. Alternatif olarak bu sistemi de düşünebilirsiniz.
Ara Toplam2.193,20 TL
Toplam KDV394,78 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.587,98 TL
[TBODY] [/TBODY]
Hocam bu sistemle obur sistem arasında ne fark var.
Kendim toplamak istemiyorum diğer sisteme 120 GB mi SSD takayim yoksa 240 SSD mi ?
Ayrica o kasanın yanında kutularıda gönderirler dimi ?

NOVA INTEL i5 6500 Skylake Oyun Bilgisayarı, Fiyat: 3.367 TL
Bu linki ilk ben paylaştıkdan sonra gelen geçen bu link hakkında yorum ve konu açıyor. Novabilgisayar'ın bana maaş bağlaması gerekiyor :) Ayrıca bu kasanın çok talebi var bu kasa çok hızlı gidecek elden hızlı davranmalsınız. :) 4-5 tane konu gördüm bu kasa ile ilgili.

Bu linki ilk ben paylaştıkdan sonra gelen geçen bu link hakkında yorum ve konu açıyor. Novabilgisayar'ın bana maaş bağlaması gerekiyor :) Ayrıca bu kasanın çok talebi var bu kasa çok hızlı gidecek elden hızlı davranmalsınız. :) 4-5 tane konu gördüm bu kasa ile ilgili.
Ben sizden görmedim youtube kanalınıda takip ediyorum şuan günün fırsatı olduğu içindir övünmezine gerek yok (y)

Hem siz aldınız mı bu kasayı ?
Aldıysanız kutuları yanında gönderiyorlar mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı