i5 6500 Sistem Overclock Yapma

• Konuyu başlatan 0nurr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 8.765
GTX 960 yerine R9 380 tercih edersen daha iyi olacaktır. Onun dışında sistem güzel, zaten overclock yapmanızı gerektirmez.
Kardeşim evet 3-5 FPS olarak R9 daha iyi ama GTX daha uzun ömürlü daha az ısınıyor ve daha az güç harcıyor. Ayrıca Shadow Play için tercih ettim. Ayrıca NVADİA sonuçta kalitesini kanıtlamış bir model. Evet O.c. yapmayacağım yorumun için teşekkürler.

Açıklıyım :
Ben diyorum ki DX12'de kimin daha iyi olduğunu göreceğiz. Sen diyorsun ki neden R9 380? İlk önce ben R9 380 daha iyi diye bir cümle kullanmadım. Hine de daha iyi olmasa bile eşit bu iki ekran kartı:
R9 380 bir kaç FPS fazla veriyor. Çok güncel bir ekran kartı.
GTX 960 bir kaç FPS az verse de ShadowPlay sayesinde resmen GTX 960'dan iyi video çeken ekran kartı yok bu fiyat düzeyinde. 4-5FPS için bir şey diyemeyiz fakat video çekerken performansın düşmemesi videoyu çeken arkadaş için çok önemli. Resmen eşitler gördüğün üzere. Yakında Dx12 oyunlar çıkacak. O zaman kimin daha iyi olduğunu testlerde öğreneceğiz :) Ama benim fikrime göre şu an GTX 960 daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı