i5 6500 Sistem Toplama

İyi geceler bütçenize göre yapabileceğimin en iyisini yaptım diye düşünüyorum. Freesync destekli monitör, Kaliteli SSD, i7 6700, üst düzey anakart ve RX 470. Evet doğru okudunuz RX 470, internetten RX 470 ve RX 480 karşılaştırmalarını incelerseniz(bir çok karşılaştırma) o zaman anlarsınız. :) Ha bütçeni artırabilirsen RX 480 ekle, ama bana kalırsa gerek bile yok. :) Hemen hemen aynı kartlar.

Dosya Ekleri

• 4193.JPG
    4193.JPG
    87,2 KB · Görüntüleme: 155
İyi geceler bütçenize göre yapabileceğimin en iyisini yaptım diye düşünüyorum. Freesync destekli monitör, Kaliteli SSD, i7 6700, üst düzey anakart ve RX 470. Evet doğru okudunuz RX 470, internetten RX 470 ve RX 480 karşılaştırmalarını incelerseniz(bir çok karşılaştırma) o zaman anlarsınız. :) Ha bütçeni artırabilirsen RX 480 ekle, ama bana kalırsa gerek bile yok. :) Hemen hemen aynı kartlar.
@BERWAR' ınkinden sonra bunlar pek de çekici değil. Az para çok iş. (y)

Ama, en nihayetinde kullanıcının tercihi... :D

@BERWAR @SideWinder Oyun deneyimi için elindeki bütçesine göre olabileceği en mantıklı ve en dengeli sistem budur. :) Arkadaş verdiği paranın hakkını alsın bari, ileri dönük bir sistem istiyor, en fazla ne olur yeni bir ekran kartı yükseltmesi yapar. Arkadaş şimdi i5 alıp GTX 1070 alıp, ileride hem ekran kartı hem işlemci mi yükseltsin. Bunun birde Gsync monitörü var fiyatları zaten cep yakıyor.

@BERWAR @SideWinder Oyun deneyimi için elindeki bütçesine göre olabileceği en mantıklı ve en dengeli sistem budur. :) Arkadaş verdiği paranın hakkını alsın bari, ileri dönük bir sistem istiyor, en fazla ne olur yeni bir ekran kartı yükseltmesi yapar. Arkadaş şimdi i5 alıp GTX 1070 alıp, ileride hem ekran kartı hem işlemci mi yükseltsin. Bunun birde Gsync monitörü var fiyatları zaten cep yakıyor.
O zaman @BERWAR ın sistemi daha mantıklı işte. İleride komple değiştirir.

Dediğim gibi sizin ki de güzel ve mantıklı ama ben o hatayı yaptım birkere...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Benim sistemim ile ilgili kafamı karştıran nokta aslında anakart idi. Fakat biraz araştırdıktan sonra iyi denilebilecek bir kart olduğunu gördüm. Allah nasip ederse bugün pc siparişini geçeceğim. Şu anda bilmediğim tek nokta sıfır aldığım bu sisteme nasıl işletim sistemi kuracağım. Uefi nedir nasıl kurulur normal işletim sisteminden farkı nedir? Mbr ve gpt nedir bu konudada destek olabilirseniz çok sevinirim. forumdada biraz araştırma yaptım tam net anlaşılır cvaba denk gelemedim. Belkide yeni olduğum için gözümden kaçtı. İyi forumlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı