yapmaz derken açık yazsaydınız biraz
Neden 970 sli yapıyorsun ki? Bir 1070ti veya 1080 al keyfine bak çünkü bir 970'ten %180 daha iyi performans alırsın iki katını değil ve işlemcin 970 sli'yı besleyemeyebilir. [emoji3]Merhaba arkadaşlar. i5-6500 işlemcisi ile SLI yapabilir miyim, sorun çıkarır mı? Anakart MSI Z170a Gaming Pro.
Birçok yayıncı GTX 1080 SLI yapıyor. İlla SLI yapılması için en üst düzey ekran kartı mı olmalı?SLI bana kalırsa fanteziden ibaret. Elinde 2 kart yoksa bulaşma. 1080 veya 1070Ti al keyfine bak.
SLI destekleyen oyun sayısı bir avucu anca geçer. Ayrıca, yayın ve render yapmayacaksan tek kart işini görür. Yapsan da görür.Dolar kuru ve yeni ekran kartlarının fiyatından dolayı böyle bir yol çizmek istedim. Ayrıca testlerde neredeyse GTX 1070 ile aynı performansı veriyor ve onlarda 4K, fiyat çok fazla.
Birçok yayıncı GTX 1080 SLI yapıyor. İlla SLI yapılması için en üst düzey ekran kartı mı olmalı?
Dolar kuru ve yeni ekran kartlarının fiyatından dolayı böyle bir yol çizmek istedim. Ayrıca testlerde neredeyse GTX 1070 ile aynı performansı veriyor ve onlarda 4K, fiyat çok fazla.
Birçok yayıncı GTX 1080 SLI yapıyor. İlla SLI yapılması için en üst düzey ekran kartı mı olmalı?
teşekkür ederim.Her yeni nesil kart geldiğinde eskiler dahada kötüleşiyor. Örneğin GTX 770 zamanında nasıl popülerdi ama şu anda yenisi varken eskisine bakan yok (ileride elinizde kalabilir). Yani her zaman yenisini almak daha iyidir. Eğer çok uygun bir fiyata alamıyorsanız boşa almayın derim. Eğer alırsanız da işlemciniz yeterli olacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.