i5 6500 Sistemin CS:GO'da Düşük FPS Sorunu

Alp Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar iyi günler. Aşağıda yazmış oldugum sisteme sahibim sistemi 2. el olarak aldım 0 alacak param yoktu.

Genel olarak CS:GO oynuyorum ve bilgiseyarı ilk aldıgım sıralar 30-40 kişilik serverlerde 300 FPS görüyordum ortalama 250 200 FPS aralarında oynuyordum şimdi ise 70 FPS değelerini görür oldum ortalama 120 FPS oynuyorum.144 Hertz monitörüm oldugu için 144 FPS'den altı bana direkt etki ediyor.

Bir de ben bilgisayarı aldıgımda 1 ay falan sonra bir defa görüntü gelmemeye başladı ben de ekran kartı yerinden oynamıştır diye kasanın sağ tarafını söküp ekran kartın azıcık bastırdım görüntü geldi. Bundan sonra birkaç defa daha yapdı ve bir defa görüntü gitti ve bir daha gelmedi servise götürdügümde garntimin 1 ay önce bittigi ve sorunun anakartdan oldugu söylendi.

Bir bilgisayarcıya bırakdtm halledemedi. En sonunda eve gelince ben kurcaladım birazcık BIOS pili ve RAM'ı çıkartınca 1 dk boyunca açma kapama tuşuna basılı tuttum sonra her şeyi taktım o günden beri sorun yok ama düşük performans alıyorum acaba anakartımda mı sıkıntı var? Bir defasında da Windows 7 format attım bundan da kaynaklana bilir mi ? CS:GO ekran kartını %60'ıın üstünde genelde kullanmıyor.

[CS:GO' en düşük ayarlarda oynuyorum 1204x768]

i5 6500
GTX 960
MSI B150M DDR4 2113MHz
8 GB DDR4 RAM
1TB harrdisk
650W kasayla birlikte gelen Power'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eski BİOS güncellemelerini de yapmak zorundamıyım şu anakart da sıkıntı oldukdan sonra yapcıdıgım şey BİOS'u restartlıyor diye biliyorum yani hepsini indirmek,kurmak zorundamıyım?

BIOS sürümünün altında şu sürüme güncellemeden yüklemeyin diye uyarı yoksa son sürümü yüklemeniz yeterlidir.

acaba hdd demi problem var
Bu şekildemi yapıyoruz?

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    1,2 KB · Görüntüleme: 70

CS:GO ayarlarında ''Çoklu CPU Kullanımı'' açık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…