i5 6500 Sistemin Oyun Performansı

Normal bir anakartın ''Gaming'' skin giydirilmiş hali. B150M Bazooka alın daha iyi en azından 100 Tl tasarruf olur soğutucu parası çıkar.
 
Anakart olarak H170 her zaman B 150 Gaming M3'ten daha iyidir. Ssd'de kullanıyorsun zaten. Kesinlikle H170 al. Ssd'si daha hızlı.
 
image.jpeg
Bazooka yı listeye ekledim. Fikriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Ve son olarak durum bu. Ekran kartı ve anakartta değişiklik yaptım. Arkadaşın dediği gibi Gta 5 i 60 fps very high açar mı sizce. Son olarak Monitör kaldı. Arkadaşın dediğine baktım da pek sevemedim ya.

Önerebileceğiniz Full HD, 60Hz ve 1ms özellikleri barından bir monitör var mı ?

Ha bu arada bütün paraçalar uyumlusur dimi ? Yani anakart..vs uyumluluk sorunu yaşamam dimi ?
 
Kasa ve soğutucu biraz abartı olmuş sanki ama bunlar haricinde sistem uyumlu ve güzel. Ekran kartı çıktığı zaman RX 480 ile değiştirilebilir.
 
Her hangi bir parçada kısmaya gitmeyecekseniz H170 tercih edin.

O soğutucuya gerek yok, soğutucuyu çıkartıp anakarta yatırım yapın.

Monitör olarak, ASUS VP228H modeline bakın.
 
Güçlü dediğiniz ne anlamda güçlü ? Bence daha fazla para vermeniz için bir neden yok illaki fazladan para verilecekse K serisi bir işlemci alınıp Z serisi yongalı bir anakart alınıp OC yapılmalı ki verilen paraya değsin çünkü bu anakarta verilecek fazladan 100 Tl size FPS kazandırmayacak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı