i5 6500 Tabanlı Sistem

Kifune

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir sistem topladım. Recep Baltaş abimizin önerilerini göz önünde bulundurarak. Bütçe en fazla bu kadar olabilir? Sisteme + dan önerilere açığım. Bir de sorum olacak. Şimdi eski artık emekliye ayrılmış tamiri masraflı olan dizüstü bilgisayarımda Windows 10 kurulu olan bir HDD var. Bunu bu sisteme nasıl aktarabilirim? Sistem en geç 1 hafta içinde alınacaktır. Teşekkürler.

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Son düzenleme:
Eski bilgisayarınızın sabit diskini olduğu gibi söküp bu bilgisayarınıza takıp ve çeşitli programlar kullanarak eskisini aynı şekilde yenisine aktarabilirsiniz.
Bir diğer çözüm ise eski HDD'de duran Windows'u silip aynı kod ile yeni bilgisayara kurmak olacaktır.

Eski bilgisayarınızın sabit diskini olduğu gibi söküp bu bilgisayarınıza takıp ve çeşitli programlar kullanarak eskisini aynı şekilde yenisine aktarabilirsiniz.
Bir diğer çözüm ise eski HDD'de duran Windows'u silip aynı kod ile yeni bilgisayara kurmak olacaktır.
Teşekkürler. Peki sizce işlemciden biraz kısıp GTX970 mi koymalıyım sisteme o konuda biraz kararsız kaldım.

Evet arkadaşlar sistemi almıştım şimdi sıra sizinle paylaşmaya geldi, son günlerde bütçeyi biraz arttırdım.
Bana yardımcı olan herkese ayrica sistem tavsiyeleri sayfasını hazırlayanlara teşekkür ediyorum.
Final olarak Vatan Bilgisayar'dan aldım sistemi 4500 TL ye denk geldi Windows 10 dışında. Parçalar şöyle:
Anakart:Msi H170 Gaming M3
İşlemci: i5 6600K
Bellek: Kingston HyperX 2133 Mhz DDR4 8x2
Ekran Kartı: Msi Gtx970 4G 4Gb
HDD: WD Cavier Blue 1TB 7200 Rpm
SSD: Ocz 120 Gb 550 MB/S yazma 450MB/S okuma
Monitör: Lg 23 Inc Ips 5ms
Kasa ve güç kaynağı: Everest Rampage Titan 750w 80+ Bronze
İşlemci Soğutucu: Xigmatek Aegir
Şimdi Kasa Resimlerine geçelim.
uploadfromtaptalk1460546159382.jpg
uploadfromtaptalk1460546167752.jpg
uploadfromtaptalk1460546202676.jpg

Başlığı değistirmeyi bulamadim. Moderatorler değiştirilerse çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Şöyle bir sistem topladım. Recep Baltaş abimizin önerilerini göz önünde bulundurarak. Bütçe en fazla bu kadar olabilir? Sisteme + dan önerilere açığım. Bir de sorum olacak. Şimdi eski artık emekliye ayrılmış tamiri masraflı olan dizüstü bilgisayarımda Windows 10 kurulu olan bir HDD var. Bunu bu sisteme nasıl aktarabilirim? Sistem en geç 1 hafta içinde alınacaktır. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 152608
Anakartı değiştir Asus Z170M PLUS yap yoksa o ram ler 2133mhz de çalışır

Evet arkadaşlar sistemi almıştım şimdi sıra sizinle paylaşmaya geldi, son günlerde bütçeyi biraz arttırdım.
Bana yardımcı olan herkese ayrica sistem tavsiyeleri sayfasını hazırlayanlara teşekkür ediyorum.
Final olarak Vatan Bilgisayar'dan aldım sistemi 4500 TL ye denk geldi Windows 10 dışında. Parçalar şöyle:
Anakart:Msi H170 Gaming M3
İşlemci: i5 6600K
Bellek: Kingston HyperX 2133 Mhz DDR4 8x2
Ekran Kartı: Msi Gtx970 4G 4Gb
HDD: WD Cavier Blue 1TB 7200 Rpm
SSD: Ocz 120 Gb 550 MB/S yazma 450MB/S okuma
Monitör: Lg 23 Inc Ips 5ms
Kasa ve güç kaynağı: Everest Rampage Titan 750w 80+ Bronze
İşlemci Soğutucu: Xigmatek Aegir
Şimdi Kasa Resimlerine geçelim.Eki Görüntüle 154303Eki Görüntüle 154304Eki Görüntüle 154305
Başlığı değistirmeyi bulamadim. Moderatorler değiştirilerse çok mutlu olurum.
Hayırlı uğurlu olsun güzel sistem

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı