Dvi ile hdmi arasında pek bir fark yok, Ramleri 8x2 yaptıgım zaman pek bir fps farkı olacağını zannetmiyorum. 16gb daha ucuzdu. Anakartı B150m bazooka modeli ile değiştirdim. H110m gaming ana kartı hakkında ne düşünüyorsunuz ?Bütçenizi zorlayabilecekseniz monitörü HDMI girişli alabilirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir de yakın zamanda bir 16 GB daha RAM takmayı düşünmüyorsanız 16 GB RAM'i 8x2 olarak alın derim. Anakart konusunda da bence de B150 bir anakart daha iyi olabilir. Tabi bütçeniz varsa.
İsterse H110 Gaming EXTREME üzerine EXTREME olsun, chipset aynı olduğu sürece değişen tek şey tasarım ve çıkışlardır. 8x2 Ram Fps farkı yapar az da olsa. İlla bazooka alacaksınız diye bir şey yok bu sitede herkes takmış ağzına bi B150 Bazooka gidiyor. 4 ram slotundan başka bir artısı yok. Asus B150M-K al geç yani boşa masraf.Dvi ile hdmi arasında pek bir fark yok, Ramleri 8x2 yaptıgım zaman pek bir fps farkı olacağını zannetmiyorum. 16gb daha ucuzdu. Anakartı B150m bazooka modeli ile değiştirdim. H110m gaming ana kartı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.