İ5 6500 ve GTX 1060 sistem toplama

Yiğitcan70

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim 4000-4500 arası bir bütçem var. Böyle bir sistem topladım ama sistemde kararsız kaldığım parçalar var, rica etsem yardım edebilir misiniz ?

Kasayı Dark N10 alsam daha mı iyi olur?

Monitör olarak Samsung'un 27 inçlik monitörünü tavsiye eder misiniz yoksa Asus'un 23 inç monitörlerinden birini mi alsam?

tecnoo.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bir oynama ? Önerdiğim sistem gayet güzel ve kaliteli.
İntel 6500 yeterli olmazmı
MSI Mortar Artic alamayı düşünüyorum daha çok usb çıkışı var
Son olarakta monitörü frysycn yerine normal bi monitör alıp daha ucuza getirmeyi planlıyodum 27 inç samsung monitör var 1ms 60 hz özelliği var gtx 1060 la beraber alsam daha iyi olmazmı rx480 yerine

İntel 6500 yeterli olmazmı
MSI Mortar Artic alamayı düşünüyorum daha çok usb çıkışı var
Son olarakta monitörü frysycn yerine normal bi monitör alıp daha ucuza getirmeyi planlıyodum 27 inç samsung monitör var 1ms 60 hz özelliği var gtx 1060 la beraber alsam daha iyi olmazmı rx480 yerine
veya monitörü asus 23.6 1 ms 75 hz de alabilirim 600 den 500 e düşmüş ne yapmamı tavsiye edersiniz

Önerdiğim sistem dediklerinizden daha iyi seçeneklerdir. İ5 6500 de yeterli olacaktır elbette ama bütçe varken onu alalım sonuçta. Ayrıca bu anakart oldukça iyidir sırf usb çıkışı bir iki tane fazla diye ekstradan para verilmez. Kasanın önünde zaten 4 tane var. RX 480 + freesync, GTX 1060 + normal monitörden daha iyidir. Her türlü önerdiğim sistem daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı