i5 6500 ve GTX 1070 sistem yükte restart atma sorunu

atalar95

Hectopat
Daha fazla  
  • i5 6500
  • GTX 1070
  • Gigabyte Z170 HD3P
  • Corsair VS650
Sistemimde bu zamana kadar problem yoktu, son çıkan oyunlarda PC kendiliğinden restart atıyor.

Bugün GPU'yu test etmek için Furmark indirdim tam güçte 1 dk sonra PC restart atıyor (Afterburner'den GPU Power limiti 50 yaptım. Şimdi 1400 MHz'de calısıyor 15 dk oldu restart atmadı)

Yine AIDA64 ile CPU stress test yaptım problem olmuyor.

Sanırım ya GPU'da problem var ya da PSU'da. PSU 12.2015'de alınma yani garanti devam ediyor,
sizce problem nerede olabilir? Garantiye yollamadan önce sorunun tespitini tam olarak nasıl yapabilirim?

Düzenleme: Bu şekilde Assasincreed Origins oynuyorum saatlerce ancak restart atma olmuyor, güç tüketimi CPU :100 GPU 60-70. Fps 75 limitli ancak PC restart atmıyor.

F1 2018 açınca oyun içinde veya yarış sonunda bilgisayarım restart atıyor. FPS limit yok GPU %100 kullanımda oluyor.

Bunların haricinde ne yapmalıyım sizce? Tahmin ettiğim gibi güç kaynağında mı problem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun.

Dosya Ekleri

• dene.png
    dene.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 110
  • denetim.png
    denetim.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 90
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı