i5 6500 ve GTX 970 Sistem Toplama

Çok afedersin R9 390 yerine R9 380 yazmışım. Şimdi düzelttim. R9 390 GTX970'e göre gerekse bellek gerekse veriyolu hızıyla kıyaslarsak açık ara çok daha iyi performans verir. Ama dediğim gibi render yapacaksan QUADRO pahalı gelir hacı falan diyeceksen GTX970 RENDER için harika bir kart. Oyun için diyorsan R9 390 seni yarı yolda bırakmaz.

300-400 TL ye güzel, yüksek çözünürlüklü, ms hızı az, HD monitör bulmak biraz zor. İndirimleri takip edebilirsin.

ASUS 27" VS278H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
Biraz daha iyimser olursak şunu öneriyorum
ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör

Sadece oyun için düşünüyorum. Laptopum var günlük işlerimi ordan halledebiliyorum. Bu monitörleri araştırdım bunlar üst düzey oyuncular içinmiş sanırım. Ben kendi çapımda eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi düşündüğüm için bu kadar para vermek saçma geldi. Açıkçası ucuz yollu VA monitör arıyorum.

R9 390 8 GB belleği işleyecek güçte değildir. 8 GB gereksiz fazladır.
O.C açısından 970 öndedir. O.C yapılmazsa 390 ile 1080P'de kafa kafayadır. İkisi de O.C yapılırsa 970 geride bırakır.

Dümdüz kullanıcam hiçbirşey yapmadan

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı