i5 6500 ve GTX 970 sistem yükseltme

Bannerlord sorunlu bir oyun zaten, neredeyse kasmadığı sistem yok. İşlemciniz günümüz oyunları için yeterli olacaktır. Ekran kartı ve RAM geliştirebilirsiniz ama ben platform değiştirmenizi öneririm. Hala fiyatları uygunken Ryzen 5 1600 AF alabilirsiniz.

Bence şu anki oyunlara bile gayet yeterli bir sisteminiz var. Ultra ayar takıntınız yok ise sistem gerçekten çoğu kullanıcının alamayacağı bir sistem. Böyle optimizasyonu kötü olan bir oyun için tüm bilgisayarı yenilemek mantıksız geliyor bana bence güzel bir format at Windows'u yeniden kur işine bak.

Bannerlord sorunlu bir oyun zaten, neredeyse kasmadığı sistem yok. İşlemciniz günümüz oyunları için yeterli olacaktır. Ekran kartı ve RAM geliştirebilirsiniz ama ben platform değiştirmenizi öneririm. Hala fiyatları uygunken Ryzen 5 1600 AF alabilirsiniz.

Evet. İlk önce full hd bir monitör alıp sonra işlemci-ram değiştirmeyi düşünüyorum ben de. sadece anakart kafamı kurcalıyor.

Monitör full HD bile değilse, öncelik monitördedir.

Ramde ise elinizdeki ramle birebir aynı rami bulsanız, yeter. Birebir aynı olmasa bile dual çalışan ramler var, hatta frekans ve zamanlama farklı ramlerden bile dual çalışanlarını gördüm, ancak tabii yavaş olanın hızında çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı