i5 6500 ve MSI GTX970 için 600W yeterli mi?

Evet arkadaşlar bugün sistemin siparişini veriyorum ve aklıma takılan bir kaç konu var:
  • Bu sisteme kasanın içinde ki PSU yeterli mi?
  • Parçaların herhangi bir uyumsuzluğu veya kablo eksikliği vs. bir sorun çıkar mı?
  • SSD'ye Windows kuracağım ve bazı oyunları SSD'ye atarsam bilgisayarın açılış kapanış hızını etkiler mi?
  • DVD iş görür mü? Ve kasa zaten mATX içindeki parçalara yer bırakmaz mı?
  • Eksen Bilgisayar güvenilir mi?
  • Parçalar bozuk çıkarsa değiştirmeyi sorunsuz bir şekilde Eksen Bilgisayar yapıyor mu?

Sistem:
Sonunda.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke biraz daha beklesen de RX 480 alsan..
Hocam, ben bu arkadaşı görüyorum ne zamandır. RX 480'i biliyor ama beklemek ıstemyıor, hep RX480 büyüttünüz valla, anladık F/P olacak. Ama bız simdı ıstıyoruz. :p
Aynı sistemi toplayacağım bende kasa farklı bir tek. 600w yeterli hocam 80+ olursa PSU iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana kartın atx boyutunda ama kasa mini atx. Kasayı en azından atx boyutlarında alman lazım. Onun dışında sisteminde uyumsuzluk yok. Kasayı da değiştirirsen bütçen varsan Psu olmayan bir kasa alıp yanına 80+ sertifikalı Psu alman karına olur. Ya da içinde 80+ sertifikalı Psu olan kasa da alabilirsin. 600w yeterli olacaktır.

Eksen bilgisayar hakkında bilgim yok ama 600w yeterli parçalar uyumlu Ssd ye oyun yüklersen ssd biraz onunla meşgul olur ama çok fark olmaz.

Ana kartın atx boyutunda ama kasa mini atx. Kasayı en azından atx boyutlarında alman lazım. Onun dışında sisteminde uyumsuzluk yok. Kasayı da değiştirirsen bütçen varsan Psu olmayan bir kasa alıp yanına 80+ sertifikalı Psu alman karına olur. Ya da içinde 80+ sertifikalı Psu olan kasa da alabilirsin. 600w yeterli olacaktır.

Anakartı da mATX.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı