i5 6500 ve MSI GTX970 için 600W yeterli mi?

Ben kasadaki güç kaynağını yazmıştım ama görmediniz galiba.. Tekrar yazıyorum
CoolerMaster N200 600W USB3.0 Siyah Mini Tower ATX Kasa
Aynı kasa sinerji sitesinde satılıyor ve burada içinde CM B600 olduğu gözüküyor(attığım linkteki açıklamada yazıyor).Tahminim eksen'dekide aynıdır.Tabi tahminle olmaz ama farklıysa bile arada çok bi fiyat farkı olmadan eğer eksen'deki 80+ degilse yada işini görmezse sinerjiden kasayı alabilirsin.

Ben kasadaki güç kaynağını yazmıştım ama görmediniz galiba.. Tekrar yazıyorum
CoolerMaster N200 600W USB3.0 Siyah Mini Tower ATX Kasa
Aynı kasa sinerji sitesinde satılıyor ve burada içinde CM B600 olduğu gözüküyor(attığım linkteki açıklamada yazıyor).Tahminim eksen'dekide aynıdır.Tabi tahminle olmaz ama farklıysa bile arada çok bi fiyat farkı olmadan eğer eksen'deki 80+ degilse yada işini görmezse sinerjiden kasayı alabilirsin.
Sinerji'de nerede güç kaynağının modeli yazıyor tam göremedim gösterir misiniz? Bence iki sitede de 80+ sertifikalı değil ve aynıdır güç kaynağı modelleri.

Ben sinerjideki kasanın açıklamasında bulunan CM B600 güç kaynağını internette arattım %85 falan yazıyordu.80+ olmasada BlackBelt'in dediği gibi %85 işini görebilir.Sinerji'den almaya karar verdiysen Google'a CM B600 yazıp özelliklerine bakıp işini görüp görmeyeceğini anlayabilirsin.

Ben sinerjideki kasanın açıklamasında bulunan CM B600 güç kaynağını internette arattım %85 falan yazıyordu.80+ olmasada BlackBelt'in dediği gibi %85 işini görebilir.Sinerji'den almaya karar verdiysen Google'a CM B600 yazıp özelliklerine bakıp işini görüp görmeyeceğini anlayabilirsin.
Eksen'den lanet ettim. Adamlar 9 taksitten para alıyorlar, kargo parasını bize ödetiyorlar. Söylesinler biz kargoya verelim isterlerse. Bu ne abicim ya bütün her şeyi biz yapıyor. Sinerji'den taksit ile almaya çalıştığımızda daha fazla para istiyorlar mı? Eğer istemiyorlarsa oradan alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı