Sinerji'de nerede güç kaynağının modeli yazıyor tam göremedim gösterir misiniz? Bence iki sitede de 80+ sertifikalı değil ve aynıdır güç kaynağı modelleri.Ben kasadaki güç kaynağını yazmıştım ama görmediniz galiba.. Tekrar yazıyorum
CoolerMaster N200 600W USB3.0 Siyah Mini Tower ATX Kasa
Aynı kasa sinerji sitesinde satılıyor ve burada içinde CM B600 olduğu gözüküyor(attığım linkteki açıklamada yazıyor).Tahminim eksen'dekide aynıdır.Tabi tahminle olmaz ama farklıysa bile arada çok bi fiyat farkı olmadan eğer eksen'deki 80+ degilse yada işini görmezse sinerjiden kasayı alabilirsin.
Sinerji'den mi alsam kasayı?Ürün açıklaması kısmının Üst tarafında yazıyor. O güç kaynağında 80+ sertifikası yok ama sitesinde yük altında %85 verimlilikte çalıştığını söylüyor. Ayrıca 12V kanalından 564W veriyor. @MysticVezonTR
Eksen'den lanet ettim. Adamlar 9 taksitten para alıyorlar, kargo parasını bize ödetiyorlar. Söylesinler biz kargoya verelim isterlerse. Bu ne abicim ya bütün her şeyi biz yapıyor. Sinerji'den taksit ile almaya çalıştığımızda daha fazla para istiyorlar mı? Eğer istemiyorlarsa oradan alacağım.Ben sinerjideki kasanın açıklamasında bulunan CM B600 güç kaynağını internette arattım %85 falan yazıyordu.80+ olmasada BlackBelt'in dediği gibi %85 işini görebilir.Sinerji'den almaya karar verdiysen Google'a CM B600 yazıp özelliklerine bakıp işini görüp görmeyeceğini anlayabilirsin.
Bakacağım fakat sürekli üye olmak gerekiyor. :/Ürünü sepete atıp ödeme kısmına geçerek kontrol edebilirsin, mağazaların hangi kredi kartı ile taksite ne kadar zam yaptığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.