Bugün itibariyle "Battlefield 1" oyununu almış bulunmaktayım.
Hikaye modunda (Tekli oyuncu) her şey Ultra ayarlarda 60 FPS'nin altına hiç inmedi ama çoklu oyuncuda bu iş değişiyor ve neredeyse oynanması imkansız takılmalar yaşıyorum.
Sistemim yeterli olmasına rağmen düşük FPS ve takılmalar yaşıyorum, lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
Battlefield 1 Çok oyunculu da Yıkılan nesneler ve Diğer oyuncular olduğundan sisteme daha fazla yük bindiriyor.
Bazı ayarları kısarak performansı artırabilirsin.
Battlefield 1 Çok oyunculu da Yıkılan nesneler ve Diğer oyuncular olduğundan sisteme daha fazla yük bindiriyor.
İlginç bir şekilde DX12'de takılmalar yaşıyordum. DX11'e aldığımda düzelmişti. Tabii üzerine birçok güncelleme geldi ama DX12'ye alma ihtiyacı duymadım. Düzeldi mi bilmiyorum. Arkadaşın da DX11'i denemesinde fayda var. Eğer çözüm olmazsa dediğin gibi Afterburner değerlerine bakmak faydalı olacaktır.
Recep Baltaş'ın açtığı konu üzerinden belgeler kısmından not defteriyle değiştirip DX11'e almış olmam gerekiyor fakat herhangi bir değişiklik olmadı ve sağ tarafta oyunun bana verdiği düşük kare uyarısı sürekli gözüküyor asla gitmiyor hatta kırmızı olduğu da oluyor...
Eğer DX11'e alma işlemini yanlış yapmadıysam değişiklik olmadı...
Bende de 64 kişilik sunucularda takılmalar oluyor 40 kişilik sunucularda rahat oynatıyor.
İşlemci yüzünden dostum 40 kişilik sunucularda oynarsan sorun olmaz diye düşünüyorum
DirectX 12 kapalı diye düşünüyorum. Grafikler yüksek seviyede ve değerler ekteki resimdedir...
Daha dün DDU ile kaldırıp yeniden kurdum. Sebep AMD readon ayarları'nın açılmamasıydı... (Açılmama sorunu düzeldi,AMD readon ayarlar'ı yeniden açılıyor ama oyundaki sorun hala devam etmektedir.)
Bende de 64 kişilik sunucularda takılmalar oluyor 40 kişilik sunucularda rahat oynatıyor.
İşlemci yüzünden dostum 40 kişilik sunucularda oynarsan sorun olmaz diye düşünüyorum