Siz 4GB RAM'e sahipsiniz.BF1'de sürekli bir takılma FPS drop oluyor. RAM ise 4 GB DDR4. Sebebi sizce nedir ?
Hocam aşağı yukarı tahmin ediyordum zaten. Fakat sizin de fikrini almak istedim. Yanlış anlamayın.Siz 4GB RAM'e sahipsiniz.
Ve oyun minimum 8GB RAM istiyor.
Sizce niye takılıyor olabilir? Size sormak istiyorum bence siz cevabını biliyorsunuz.
Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar – Battlefield Resmi Sitesi
Maalesef maddi sıkıntılar hepimizde var. Fark ettimde bende biraz sert çıkış yapmışım kırdıysam özür dilerim. Eğer imkanınız varsa tek 8GB takmanızı öneririm.Hocam aşağı yukarı tahmin ediyordum zaten. Fakat sizin de fikrini almak istedim. Yanlış anlamayın.
Sistem toplarken maddi imkanlarım 4 GB RAM almaya yettiği için böyle oldu. Yakın zamanda inşallah bir 4 GB daha alacağım. Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.
Estağfurullah hocam. Maaşı alınca inşallah bir 4 GB daha takacağım.Maalesef maddi sıkıntılar hepimizde var. Fark ettimde bende biraz sert çıkış yapmışım kırdıysam özür dilerim. Eğer imkanınız varsa tek 8GB takmanızı öneririm.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.