i5 6500 ve RX 480 BF1 Takılma ve FPS Düşmeleri

Asmodier

Kilopat
Merhaba,

Bugün itibariyle "Battlefield 1" oyununu almış bulunmaktayım.
Hikaye modunda (Tekli oyuncu) her şey Ultra ayarlarda 60 FPS'nin altına hiç inmedi ama çoklu oyuncuda bu iş değişiyor ve neredeyse oynanması imkansız takılmalar yaşıyorum.
Sistemim yeterli olmasına rağmen düşük FPS ve takılmalar yaşıyorum, lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

Sistemim:
  • Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
  • MSI B150M GAMING PRO Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart
  • CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single RAM
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • Windows 10
  • 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • MSI RX480 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama kısmına Windows Update yazın. Daha sonra gelişmiş seçeneklerden güncelleştirme geçmişinizi görüntüleyin kısmından en son hangi güncellemeyi yüklemiş ona bakın.
asfasf.jpg

8 GB RAM bu oyun için yetersiz. 4 GB daha alın keyfinize bakın...
8 GB RAM ile sorunsuz oynayan arkadaşlarım var bizzat benim sistemimden düşük olmasına rağmen. Konu'nun başından beri söylediğim şey şu ki hangi ayar olursa olsun farketmeksizin düşük FPS ve takılmalar oluyor dedim. Hatta ve hatta sizden bir önceki kişinin de 8 GB RAM ile oynadığını söylediği ortada.

Eki Görüntüle 326244

8 GB RAM ile sorunsuz oynayan arkadaşlarım var bizzat benim sistemimden düşük olmasına rağmen. Konu'nun başından beri söylediğim şey şu ki hangi ayar olursa olsun farketmeksizin düşük FPS ve takılmalar oluyor dedim. Hatta ve hatta sizden bir önceki kişinin de 8 GB RAM ile oynadığını söylediği ortada.

Bende 1803 güncellemesinde oyunlarda performans düşüklüğü olmuştu. 1709 olan sürüme döndüm sorun ortadan kalktı. Seninde belki Windows güncellemesinden kaynaklı sorun yapıyor olabilir kesin olmamak kaydıyla. Foruma bakarsan birçok kişi 1803 güncellemesinde sorun yaşamış.

Bende 1803 güncellemesinde oyunlarda performans düşüklüğü olmuştu. 1709 olan sürüme döndüm sorun ortadan kalktı. Seninde belki Windows güncellemesinden kaynaklı sorun yapıyor olabilir kesin olmamak kaydıyla. Foruma bakarsan birçok kişi 1803 güncellemesinde sorun yaşamış.
Benimkisi 1803 değildi, şimdi yaptım güncellemeyi belki bende ters tepki verir şansıma...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı