i5 6500 ve RX 580 PUBG Mobile Kasma Sorunu

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 6500, RX 580 (8 GB) ve 8 GB RAM sistemim var lakin Youtube videolarındaki gibi ayar yapıyorum ama yine de kasıyor. Onlar HDR ile kasmadan oynuyor benimki yine kasıyor. Sebebi nedir? CPU Core Packing'de kullanıyorum işlemcimin tüm çekirdeklerini kullanıyorum yine olmuyor. Akıcı aşırı yaptığım zaman da takılıyor. Anlayamadım.

pubg mobileeeee.png

Bu tarz oyunlar daima işlemciye yüklenir. Ekran kartı 2.planda kalır. İntelin sanallaştırma teknolojisi bu konularda imdata yetişir ama öyle ahım şahım bir şekilde değil. Bunun yanı sıra tencent baya bir sıkıntılı emülatör. Optimizasyon sorunu yüksek. Ama sizdeki işlemci ve ekran kartı ram vs bunların üstesinden gelebilecek bir sistem. Peki işlemcinin sıcaklık değerleri nedir bir kontrol ettiniz mi hiç ?

Gayet normal. Cs:Go gibi oyunlarda 70-75 derece ve tüm çekirdekler açık. BIOS'tan tüm sanallaştırma teknolojilerinide açtım. Anlayamıyorum niye böyle oyuna sadece ayar yapmak için giriyorum kalabalık yere atlıyorum pat yine FPS drop

Çok garip bir durum. Başka çözüm gelmiyor aklima. Ama Phoenix os denen bir android işletim sistemi var çift işletim sistemin oluyor istersen bir incele pubg illa oynamak istiyorum adam akıllı dersen performanslı oynarsin
Gayet normal. Cs:Go gibi oyunlarda 70-75 derece ve tüm çekirdekler açık. BIOS'tan tüm sanallaştırma teknolojilerinide açtım. Anlayamıyorum niye böyle oyuna sadece ayar yapmak için giriyorum kalabalık yere atlıyorum pat yine FPS drop

Çok garip bir durum. Başka çözüm gelmiyor aklima. Ama Phoenix os denen bir android işletim sistemi var çift işletim sistemin oluyor istersen bir incele pubg illa oynamak istiyorum adam akıllı dersen performanslı oynarsin
Onuda pek fazla önermiyorlar. En iyi emulatör olarak Tencent söylüyor herkes. Anlayamıyorum tüm herşeyi denedim nerdeyse ama özellikle kalabalık bölgelerde LAG giriyor. Normal yerlere atlayınca 60 FPS alıyorum her türlü ayarda (Akıci, HD,HDR) ama dediğim gibi kalabalık yerlere atlayınca akıcı olmuyor. Sizde de öyle mi?

Phoenix i kim önermiyor ? En stabil android işletim sistemidir !! Bende PC den kaynaklı çok az bir iniş sırasında drop oluyor okadar oda kalabalık yerlerde onun dışında olmuyor. Ama tabi ben genelde Phoenix ile giriyorum daha akıcı oynuyorum sistemin düşük diye Phoenix daha verimli.
Onuda pek fazla önermiyorlar. En iyi emulatör olarak Tencent söylüyor herkes. Anlayamıyorum tüm herşeyi denedim nerdeyse ama özellikle kalabalık bölgelerde LAG giriyor. Normal yerlere atlayınca 60 FPS alıyorum her türlü ayarda (Akıci, HD,HDR) ama dediğim gibi kalabalık yerlere atlayınca akıcı olmuyor. Sizde de öyle mi?

Yanlışım varsa düzeltin ama i5-6500 için 70-75 dereceler biraz fazla gibi geldi, normalde o kadar ısınan bir işlemci değil diye biliyorum, sıcaklıktan dolayı Boost hatta belkide Base hızlarının altına düşüyor olabilir, oyundayken çekirdek hızlarını inceler misin?

Yanlışım varsa düzeltin ama i5-6500 için 70-75 dereceler biraz fazla gibi geldi, normalde o kadar ısınan bir işlemci değil diye biliyorum, sıcaklıktan dolayı Boost hatta belkide Base hızlarının altına düşüyor olabilir, oyundayken çekirdek hızlarını inceler misin?
Kesinlikle katılıyorum. Aynı sorunu bir arkadaş yaşıyordu.. frekans hızları düşüyordu

Tüm çekirdekler etkin ve Turbo Boost etkib bence gayet normal bir sıcaklık değerinde. PUBG Mobilede ise sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor zaten
Tüm çekirdekler etkin ve Turbo Boost etkib bence gayet normal bir sıcaklık değerinde. PUBG Mobilede ise sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor zaten

Edit: Konunun başında bir SS var ordan işlemci sıcaklığına bakabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyla alakalı youtube videosu hazırlamıştım, 2 adet video var bununla alakalı kanalımda. ONRKPN yazıp bulabilir siniz.
Gün içinde buradan yazarsanız denemeleri yapıp yardımcı olmaya çalışırım.
Phoenix OS ben de kurdum denedim evet iyi ancak video çekim olayında sorun olacağı için WİN10' dan devam ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyla alakalı youtube videosu hazırlamıştım, 2 adet video var bununla alakalı kanalımda. ONRKPN yazıp bulabilir siniz.
Gün içinde buradan yazarsanız denemeleri yapıp yardımcı olmaya çalışırım.
Phoenix OS ben de kurdum denedim evet iyi ancak video çekim olayında sorun olacağı için WİN10' dan devam ediyorum.
Videonuzu izledim fakat ayar yapıp eğitimde zaten genel olarak herkes stabil 60 FPS alıyor. Bu testleri yaptıktan sonra Dar Alan modunda veya çok kalabalık yerlere atalamalısınız. Ben zaten her türlü ayarda eğitim bölümünde stabil 60 FPS alıyorum. Fakat kalabalık yerlerde dediğim gibi düşüyor ve sizin önerdiğiniz ayarlarıda denedim ve yine FPS drop yiyorum kalabalık yerlerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı