i5 6500 ve Sapphire R9 380X sistem ısınma sorunu

Burak Anıl

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kasa içi temizliği yaptım. GPU ve CPU termal macunlarını yeniledim. Sonuç şu videodaki gibi. Kasa içi 3 fan mevcut
  • CPU: i5 6500
  • GPU: Sapphirre R9 380X

Videodaki gibi yükte fan hızları %67'i geçmiyor. Bazen %68 oluyor. Afterburner ile %85 felan mı alsam? %100'de inanılmaz bir ses yapıyor arkadaşlar.

Not: Adana'dayım, memleket aşırı sıcak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boşta sıcaklık değerleri:
5Q3DyL.jpg

Hava sıcaklığından dolayı ısınma yükselebilir bu yüzden sıcaklık normal diyebiliriz hatta donanım arşivi bir pc videosunda test yaparken orada da sıcaklık 90 a falan çıkıyor bide sıvı soğutucu olmasına rağmen.

Havaların sıcak olmasından kaynaklı. Benim ekran kartımda battlefield 1 oyununda 82 derece oluyor. Normal, telaş edecek bir durum yok. Ekran kartının markası nedir, termal macununu nasıl değiştirdin. bende değiştirmek istiyorum. Sapphire R9 380 dual-x 2gb modeli. O gün değiştireyim dedim; 4 tane vida söktüm fanları, soğutma bloğunu birbirinden ayıramadım. youtubeda videosu da yok.

Oyun esnasında video kayıt yaptığın için sanırım, bu oyun için işlemci kullanımı çok yüksek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı