i5 6500K Skylake Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

7.Rea

Hectopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda SSD kullanıyorum. Onu bu sisteme takıcam. Görüş ve önerileriniz nelerdir? Bu hafta satın almaya başlıcam...

FİNAL3.png

Mesajda ne ararsan var. :D Varolmayan işlemci var. Anakartın desteklediği frekans üstü bellek var. Sorunlu PSU var. Bir öneri konusu ancak bu kadar komik olabilir.
Bellek konusu şöyle DDR4'te 2*4 bellek sadece Kingston'un bu ürünü olduğu için insanlar bu yüzden tercih ediyor başka 2*4 bellek yok piyasada şu an.

Bellek konusu şöyle DDR4'te 2*4 bellek sadece Kingston'un bu ürünü olduğu için insanlar bu yüzden tercih ediyor başka 2*4 bellek yok piyasada şu an.

Bilgisayar parçası deyince milletin aklına sadece vatan bilgisayar gelirse böyle dersin işte. Halbuki piyasada heryerde var.

Kingston HX321C11T3K2/8 PC Ram
Kingston HyperX Fury Black 8GB(4x2) 2133MHz DDR4 Ram Fiyatı
Kingston HX421C14FBK2/8 HyperX Fury Black 8GB (2x4GB) 2133MHz DDR4 CL14 Dual Kit | sanalmarketim
Corsair CMY8GX3M2A2133C11 Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz CL11 XMP Dual Kit | sanalmarketim

Hadi olmadı bari vatandan bunu al hem ucuz hem daha kaliteli ve yeni.

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual kit Ram

Dizüstü bilgisayarımda SSD kullanıyorum. Onu bu sisteme takıcam. Görüş ve önerileriniz nelerdir? Bu hafta satın almaya başlıcam...

Eki Görüntüle 124053

Hocam, bellekleri 2133 veya 2400 MHZ CL değeri daha düşük bir bellek ile değiştir.
Kasayı Zalman Z3 Plus yap ve aynı güç kaynağının 500 watt olanını al.

Verdiğin linklerin 2si ddr3 onu bil de. Bir de Vatanda 2*4, ddr4 diye aratınca Kingstonun o ürünü dışında seçenek çıkmıyor, manuel olarak Gskill ram'in ismini yazdığında çıkıyor yani. Bilgisayar deyince de aklıma sadece Vatanın geldiği yok boş konuşma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı