i5 650'den X3430'a geçilir mi?

Daha fazla  
RAM
Zeiron 8GB
Anakart
H55
i5 650'den X3430a geçmek oyunlarda FPS arttırır mı? Bazı kişiler Xeon serisi oyunlar için değil dediği için ve ayrıca fiyatı ucuz olduğu için konu açma gereği duydum.

Ekran kartı: AMD R5 220 2 GB.

i5 650'den X3430a geçmek oyunlarda FPS arttırır mı? Bazı kişiler Xeon serisi oyunlar için değil dediği için ve ayrıca fiyatı ucuz olduğu için konu açma gereği duydum.

Aslında bütçeni belirtsen veya anakartını paranı daha iyi sekılde değerlendirip AM4 veya AM3 Plus bır sıstem onerırırz harıcı şu anki ölü yatırım harici olarak X3430.

O ekran kartı ile hali hazırda işlemci yükü az olduğu için FPS artışı pek yaşayamazsınız zaten.
Konuya gelirsek: i5 650 tekli çekirdek gücü daha yüksek olduğu için daha üstün ama X3430 4 çekirdekli ve 8MB önbelleği var, oyüzden Online oyunlarda FPS arttırabilir sadece.

O ekran kartı ile halihazırda işlemci yükü az olduğu için FPS artışı pek yaşayamazsınız zaten.
Konuya gelirsek: i5 650 tekli çekirdek gücü daha yüksek olduğu için daha üstün ama X3430 4 çekirdekli ve 8MB önbelleği var, o yüzden Online oyunlarda FPS arttırabilir sadece.

Sanırım CPU'nun GPU'dan güçlü olmasından bahsediyorsunuz fakat şu ana kadar oynadığım neredeyse bütün oyunlarda işlemci %90-%95 çalışırken ekran kartım %45-%50 bandında çalışıyordu.

Sanırım CPU'nun GPU'dan güçlü olmasından bahsediyorsunuz fakat şu ana kadar oynadığım neredeyse bütün oyunlarda işlemci %90-%95 çalışırken ekran kartım %45-%50 bandında çalışıyordu.
Absürt bir durum, normalde o işlemci rahatlıkla besler ekran kartını ama 2 çekirdekli olduğu için arkada birşey açıyorsanız veya arkada birşeyler onu tüketiyorsa olabilir.
Boştayken yüzde kaç kullanım var?

Absürt bir durum, normalde o işlemci rahatlıkla besler ekran kartını ama 2 çekirdekli olduğu için arkada bir şey açıyorsanız veya arkada bir şeyler onu tüketiyorsa olabilir.
Boştayken yüzde kaç kullanım var?

Boştayken %5-%10 kullanıyor normal değerler yani.

Eyvah. Turbox'u nereden denk getirdiniz :D

3-4 yıl önceki bir çocuk hevesiyle almış bulundum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı