i5 660 sistem oyunlarda düşük FPS

hasansadri38

Femtopat
Öncelikle merhaba, babam bana özelliklerini çok detaylı söylemeden bir bilgisayar getirdi ama bu bilgisayar her oyunda kasıyor LoL'de bile en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS alıyor.
Özellikleri.
H55 1156P'in anakart.
Intel Core i5 660.
AMD Radeon R5 220 DDR3 64 Bit 2 GB ekran kartı.
8 GB 1333 MHz DDR3 RAM(4+4)
500 GB SATA harddisk.
240 GB SSD.
250W(real 200W) PSU.
Everest 3019A kasa.
Bilgisayarın markası Turbox ve bu bilgisayara 2.500 TL verdiğini öğrenince resmen yıkıldım. Bir kere bilgisayardan memnun olmadığımı, oyunlarda vs kastığını söyleyince çok kızdı. Kendisi de güncel bir masaüstü bilgisayar kullanıcısı ama böyle bir şeye nasıl kandığını hala çözemiyorum. Konumuza dönersek kenarda birikmiş param vs de yok bana bu bilgisayar için ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, babam bana özelliklerini çok detaylı söylemeden bir bilgisayar getirdi ama bu bilgisayar her oyunda kasıyor LoL'de bile en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS alıyor.
Özellikleri.
H55 1156P'in anakart.
Intel Core i5 660.
500 GB SATA harddisk.
240 GB SSD.
250W(real 200W) PSU.
Everest 3019A kasa.
Bilgisayarın markası Turbox ve bu bilgisayara 2.500 TL verdiğini öğrenince resmen yıkıldım. Bir kere bilgisayardan memnun olmadığımı, oyunlarda vs kastığını söyleyince çok kızdı. Kendisi de güncel bir masaüstü bilgisayar kullanıcısı ama böyle bir şeye nasıl kandığını hala çözemiyorum. Konumuza dönersek kenarda birikmiş param vs de yok bana bu bilgisayar için ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Anakart değişmesi farz, işlemci, ekran kartı öyle. Bilgisayar ile ne oynayacaksınız? Sadece LOL mu?

Aradan 1 ay geçti, ben oyunları indirip oynamaya başladıktan sonra PC'nin çöp olduğunu anladım. R5 220'yi R7 240 benzeri bir ekran kartı zannetmiştim. Yanılmışım.
Hayır LoL'ü örnek olarak gösterdim FIFA 20, Valorant ve Fortnite oynayacağım.

Anakart değişmesi farz, işlemci, ekran kartı öyle. Bilgisayar ile ne oynayacaksınız? Sadece LoL mu?

Hayır LoL'ü örnek olarak gösterdim FIFA 20, Valorant ve Fortnite oynayacağım.

14 gün gecmediyse hemen iade edin. O bilgisayar 10 senelik ve parcalari 2. el. Babanıza diger Turbox konularini gösterin.

1 Ay geçti.

Aradan 1 ay geçene kadar neredeydiniz çok pardon? Satıcı muhtemelen şimdi iade kabul etmeyecektir, kazığınızı yemiş ve oturmuşsunuz.
Sistemin elle tutulur hiçbir yanı yok zaten...

Benim babam bir şeyi kafaya koyduğu zaman geri adım atmıyor. Zaten arkadaşları yönlendirmiş. i5 i5'tir eski nesili yeni nesili olmaz o ekran kartı 2 GB'sa iyidir diyor bana. Ben daha ne yapabilirim?

2500 TL mi aman aman yazdığın sistemin Max ediceği 1000 TL babanı ağır kazıklamışlar. Ben i5-6500 16 GB RAM'li RX 470'li PC'yi 2400'e sattım bütün oyunları Ultra'da oynatan bir PC'di. O bilgisayarı hemen iade edin. İşlemci Osman'lı döneminden kalma ekran kartı Bizans döneminden kalma gerçekten bu Turbox denen markaya çok ağır küfürler edesim var ama kurallardan dolayı edemiyorum adamların yaptığı resmen dolandırıcılık. Bilgisayar hakkında bilgisi olmayan insanların cüzdanına göz dikmiş karaktersiz herifler.

Özellikleri.
H55 1156P'in anakart.
Intel Core i5 660.
500 GB SATA harddisk.
240 GB SSD.
250W(real 200W) PSU.
Everest 3019A kasa.
R5 220 mı kaldı ? R5 230 bile çöpün çöpü bir kart iken onu düşünemiyorum. İade etmeye çalışın iade almazlarsa yapacak bir şey yok. O cihaz ile internette takılmaktan başka bir şey yapamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı