i5 660 ve R7 240 yükseltme

anladim teşekkürler yardımınız icin alıcam yarın 1030
teşekkürler yarın alıcam 1030
Tamam, yalnız işlemci konusuna dikkat ederseniz sevinirim.
Uyumsuz bir işlemci alırsanız elinizde patlar :)
PSU'nuz da sağlam bir marka değil gördüğüm kadarıyla Everest dandik ve bir o kadar da güvenilmez bir markadır.
GT 1030'u gerçekten besler mi? Bilemiyorum.
Birazcık şüphe uyandırdı açıkçası çünkü bu tür firmalar o yazılandan daha düşük değer verebilecek PSU parçaları kullanıyorlar.
Bir uzmana sormanızda fayda var.

Son düzenleme:
tamamdir teşekkürler
önerdiğin psu varmı
PSU'nuz da sağlam bir marka değil gördüğüm kadarıyla Everest dandik ve bir o kadar da güvenilmez bir markadır.
Birazcık şüphe uyandırdı açıkçası çünkü bu tür firmalar o yazılandan daha düşük değer verebilecek PSU parçaları kullanıyorlar.
önerdiğin varmı güç kaynağı
çok soru sordum ama birşey sorabilirmiyim aga fps testlerinde 750ti daha önde geliyör alsam acaba işlemci kurtarırmı psu almayıda düşüncem ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı