i5 6600 Sistem

Sanmam. 4-5 sene öncesinin en iyi işlemcileri, şimdinin oyunlarını cayır cayır oynatıyor. K serisi i7 skylake alırsanız sistem uzun ömürlü olur benim düşüncem. Yarı yolda da (4 sene sonra falan) ekran kartı değiştirirsiniz.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Bu kasa da ve benim seçmiş olduğum kasanın da üst tarfına 2 adet fan var. Onları söküp oraya 240 mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum. İki kasanın da ürün açıklamasında su soğutma hazır yazıyor. Buraya Corsair H100i Gtx takabilir miyim?

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Bu kasa da ve benim seçmiş olduğum kasanın da üst tarfına 2 adet fan var. Onları söküp oraya 240 mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorum. İki kasanın da ürün açıklamasında su soğutma hazır yazıyor. Buraya Corsair H100i Gtx takabilir miyim?
Takabilirsiniz. Başka konuda takılabilir yazıyordu :).

Teşekkürler. Sıvı soğutmayı daha sonra ekran kartını değiştireceğim zaman alacağım. Şimdilik hyper 212 evo almayı düşünüyorum. 300 TL kar ediliyor. 2.000 TL ekran kartına ve kalanını oyun ve ekipmana vermeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı