Satılık i5 6600 ve 1050 Ti sistem

Hocam bilgisizliğime verin, b360m ve i5 6600 uyumlu mu? İnstagram kullanmıyorum. Steam, Discord ya da Facebook ile iletişime geçme imkanınız var mı?

İletişim adresi alabilir miyim?
İnstagram vericemde benimki bozuldu yani bi sorun var hesapta zaten İnstagram'a da belirttim sorunu, yakında düzelecek, her yerde kardeşimin İnstagram'ını veriyorum, ad: torcucan / resmimde mavi tişörtlü, gözlüklü 12 yaşlarında bir çocuk yani kardeşim var :)

Hocam işlemci,anakart ve RAM üçlüsünü 1100 TL'ye yakın veya 1200 TL'ye indirebilir misiniz?
Hocam ben almayı düşünüyorumda işlemci-RAM-anakart üçlüsünde en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ekran kartıda eklendiğininde o üçlüye en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ona göre ekran kartıyla birlikte alacağımda.

Son düzenleme:
Satıldı yazmış, iletişim numarası istiyorlar cevap yok, instagram arızalandı gibi söylemler ilginç geldi aslında. Alan kişi yorum yazarsa seviniriz.

Satıldı yazmış, iletişim numarası istiyorlar cevap yok, instagram arızalandı gibi söylemler ilginç geldi aslında. Alan kişi yorum yazarsa seviniriz.

Kardeşim bilgisayar benim değil arkadaşın zaten yazıdada bahsettim, ayrıca onlar yazmadan önce arkadaş başka birini bulmuş ve satmış banada haber verdi bende zaten iş güçten arada bir giriyorum foruma cevap falan yazıp çıkıyorum, instagram olayıda gene aynı şekilde kardeşiminkini verdim nedeni benimki banlandı mı ne oldu anlamadık, burdan ilan vb. şeylerin linkini yazmak yasak olduğu için bende instagram verdim zaten bi alım satım işlemi instagramdan yapılmaz yapılsa bile o ilan şüphelidir.

Açıkcası ilan süpheli geldi.Alan kişi dikkat etsin.

Nerden şüpheli geldi öğrene bilir miyim? Burdan link vs. vermek yasak olduğundan İnstagram'a yönlendirdim, fiyatın ucuz olma nedenide dediğim gibi arkadaşın çabucak satmak istemesesinden kaynaklı.

Nerden şüpheli geldi öğrene bilir miyim? Burdan link vs. vermek yasak olduğundan İnstagram'a yönlendirdim, fiyatın ucuz olma nedenide dediğim gibi arkadaşın çabucak satmak istemesesinden kaynaklı.
Hocam ben size bir şey sormuştum cevaplayabilir misiniz?
Hocam işlemci,anakart ve RAM üçlüsünü 1100 TL'ye yakın veya 1200 TL'ye indirebilir misiniz?
Hocam ben almayı düşünüyorumda işlemci-RAM-anakart üçlüsünde en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ekran kartıda eklendiğininde o üçlüye en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ona göre ekran kartıyla birlikte alacağımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı