İnstagram vericemde benimki bozuldu yani bi sorun var hesapta zaten İnstagram'a da belirttim sorunu, yakında düzelecek, her yerde kardeşimin İnstagram'ını veriyorum, ad: torcucan / resmimde mavi tişörtlü, gözlüklü 12 yaşlarında bir çocuk yani kardeşim varİletişim adresi alabilir miyim?
Satıldı yazmış, iletişim numarası istiyorlar cevap yok, instagram arızalandı gibi söylemler ilginç geldi aslında. Alan kişi yorum yazarsa seviniriz.
Açıkcası ilan süpheli geldi.Alan kişi dikkat etsin.
Hocam ben size bir şey sormuştum cevaplayabilir misiniz?Nerden şüpheli geldi öğrene bilir miyim? Burdan link vs. vermek yasak olduğundan İnstagram'a yönlendirdim, fiyatın ucuz olma nedenide dediğim gibi arkadaşın çabucak satmak istemesesinden kaynaklı.
Hocam işlemci,anakart ve RAM üçlüsünü 1100 TL'ye yakın veya 1200 TL'ye indirebilir misiniz?
Hocam ben almayı düşünüyorumda işlemci-RAM-anakart üçlüsünde en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ekran kartıda eklendiğininde o üçlüye en fazla ne kadar indirim yaparsınız?
Ona göre ekran kartıyla birlikte alacağımda.
Sistem satılmıştır.Hocam ben size bir şey sormuştum cevaplayabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.