İ5 6600 ve GTX 1070 sistem alınır mı?

attackanhigh

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, şöyle bir kasa toplamayı düşünüyorum. Fiyat bilgisi ve donanım hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilirse çok sevinirim.

GeForce 1070 ekran kartı.
Z170A anakart.
2x8 HyperX Fury RAM.
i5 6600 işlemci.
Corsair 240 GB SSD.
Samsung 1 TB HDD.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci o ekran kartına darboğaz yapar.
Evet, 1080p'de yaptığı birkaç tane oyun var. Genel anlamda her ne kadar yeterli gelse de 2021 yılında 4/4 bir işlemci mümkün mertebe tercih edilmemeli diye düşünüyorum, Ryzen düşünürse kullanıcı en azından ikinci el 3300X gibi bir işlemci fiyatına göre en optimum seçeneklerden biri..

Son düzenleme:
Samsung HDD diyorsun, o HDD en az 7-8 seneliktir. Samsung HDD üretmeyi bırakalı epey oldu. O kadar eski bir HDD'yi almanı önermem. Ki ikinci elde genel olarak depolama almayı önermiyorum.

Z170 ve i5 6600 ikilisi dengesiz ve kötü bir ikili. Bu ikili yerine muhtemelen 3600 + B450M-S2H bile alabiliyorsundur ikinci elden.

PSU ve kasa belirtilmemiş. Ekran kartı modeli belirtilmemiş. Pek yorum yapılmıyor açıkçası.

Merhabalar, şöyle bir kasa toplamayı düşünüyorum. Fiyat bilgisi ve donanım hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilirse çok sevinirim.

GeForce 1070 ekran kartı.
Z170A anakart.
2x8 HyperX Fury RAM.
i5 6600 işlemci.
Corsair 240 GB SSD.
Samsung 1 TB HDD.

Teşekkürler.
İşlemci çöp. Darboğaz yersin... Sen bence hiç girme o topa, Gel bize bütçe söyle biz sana toplayalım ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı