i5 6600 yüksek CPU kullanımı sorunu

SedatYekta

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2015
Mesajlar
282
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce Alt+Tab atınca farenin kasması ve oyunlarda düşük FPS sorunları yaşamıştım. Bunların sebebinin CPU kullanımı olduğunu düşünüyorum. Alt+Tab yapınca oyun ne olursa olsun CPU kullanımı %100 oluyor. CPU'da sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu olaylar monitörün eski olmasından(1440x900) kaynaklanıyor olabilir mi?
  • i5 6600
  • GTX 1070
  • 8GB RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisinin başlangıç sekmesindeki işe yaramayan uygulamaları devre dışı bırakıp görev çubuğunun sağ alt köşesindeki kullanılmayan uygulamaları kapatarak başlayabilirsiniz.
Dediklerinizi yapıyorum ama her dakika %100 oluyor görev yöneticisini açınca düşüyor oyunlarda takılmalar oluyor.
 
Mining virüsü bulaşmış olabilir bence. Görev yöneticisinin resmini atın.
Adsız.png
 
Temiz kurulum ile sorun çözülebilir. Bir D: dosyası oluşturup oyunlarınızı ve önemli dosyalarınızı atın. Daha sonra temiz kurulum yapın. Sorun çok büyük bir ihtimalle çözülecektir.
 
Arkaplan uygulamalarını devredışı bırakın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Oyuna girmeden önce... Windows - Bakım hizmetini çalıştırın. Yaklaşık 10 dakika sürüyor. Sistemi en iyi duruma getiriyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı