i5 6600K OC Sistem + GTX 960 vs İ5 6600 + GTX 970 Sistem ?

Oyun ve Render Odaklı Sistem için Hangisini Almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    29
Ara Toplam3.895,85 TL
Toplam KDV701,25 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.597,10 TL
[TBODY] [/TBODY]

Kafamda 3 soru var bunları cevaplarsanız sevinirim.
-Soru 1
Kasa olarak ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA mı ?
Yoksa CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA mı ?
-Soru 2
Eğer Anakart olarak MSI H170 GAMING M3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart mı ?
Yoksa MSI B150A GAMING PRO Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart mı tercih etmeliyim.
-Soru 3
Nasıl olsa OC sistemden vazgeçtim, yani soğutucuyu da düşürdüm COOLER MASTER HYPER T4 nasıl bir soğutucu performansı yeterli olur mu ve Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2133MHz CL14 1.2V XMP Ram'lere dual kanal taktığımda ram yuvasına gelip ramleri zorlar mı ?
Bunlara göre size kafamdaki son sisteme paylaşacağım şimdiden teşekkürler.

Başka siteden alamama nedenin nedir? Kazıklanmak istiyorsan Vatan'dan alabilirsin. Önerdiğim AMD kartını herhalde HD 5450 ile kıyaslamaya kalkıyorsun. AMD sevmeme sebebin nedir?
Biliyorum AMD'nin Fps ve performansı daha iyi fakat vatandan alışveriş yapmak zorundayım 2 karta fiyatı bölüm taksit yapabileceğim tek yer vatan ve ayrıca kredi kartlarım online alışverişe kapalı. Parasını düşünme sen kazık yiyeyim ben yeter ki kargo belasını çekmeyim. Amd güzel ama nvidia hem driver hemde oyun içi video çekme programı yanı "shadow play" yüzünden GTX tercihim.

Sorularıma cevap verirsen alacağım sistemi yazacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı