i5 6600K - RX 570 sistem yükseltme

• Konuyu başlatan oenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 662

oenN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi,

Mevcut sistemimde olan parçalardan ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Malum sistem parçaları kur yüzünden oldukça pahalı zamanla parçaları güncellemeyi temenni edebiliyorum.
Yükseltmeyi düşündüğüm kart, AMD'nin Sapphire Pulse RX6600 modeli 5600-5800 fiyat bandır arasında 8 GB versiyonu. Genelde demeyeyim hatta çoğunlukla oynadığım oyun Apex Legends bunu sabit 144 FPS oynatabileceğini düşünüyorum ancak darboğaz olur mu konusunda endişelerim var.

Mevcut sistemde,
16 GB RAM.
550W PSU bulunmakta.

Bu bilgilere istinaden fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Bende de aynı işlemci ama ekran kartım GTX 970 var bende işlemci değiştirme taraftarıyım çünkü 4 çekirdekli işlemci çok sıkıntılı bence Ryzen 3600 almayı düşünüyorum ben Witcher'da FPS 60 sabitlesem bile işlemci kullanımım %100 oluyor şehirde kırsal yerlere girdiğim zaman %70'lere düşüyor bir de 4.10 da kullanıyorum. Yani darboğaz yapar.

Merhaba Technopat ailesi,

Mevcut sistemimde olan parçalardan ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Malum sistem parçaları kur yüzünden oldukça pahalı zamanla parçaları güncellemeyi temenni edebiliyorum.
Yükseltmeyi düşündüğüm kart, AMD'nin Sapphire Pulse RX6600 modeli 5600-5800 fiyat bandır arasında 8 GB versiyonu. Genelde demeyeyim hatta çoğunlukla oynadığım oyun Apex Legends bunu sabit 144 FPS oynatabileceğini düşünüyorum ancak darboğaz olur mu konusunda endişelerim var.

Mevcut sistemde,
16 GB RAM.
550W PSU bulunmakta.

Bu bilgilere istinaden fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Ekran kartın 4 GB diye tahmin ediyorum bana kalırsa ekran kartınız iyi işlemcinizi deştiğirmizi tercih ederim.

Aynı ekran kartını kullanıyorum ilk başlarda sizin gibi ekran kartı değiştirmek önceliğimdi fakat araştırdıktan sonra vazgeçtim. Benim tercihim işlemci ve anakart değiştirmek oldu. Kararımdan son derece memnunum.

Yorumlarınız için teşekkürler işlemci ve anakart değişimi sonrası ram yükseltmemde gerekecek gibi görünüyor.

Yorumlarınız için teşekkürler işlemci ve anakart değişimi sonrası RAM yükseltmemde gerekecek gibi görünüyor.

Benim yaptığım tam olarak buydu. İşlemci, anakart ve RAM için ayrı bir konu açarsanız iyi olur kafanızda bir şeyler oturur iyice.

A
Benim yaptığım tam olarak buydu. İşlemci, anakart ve RAM için ayrı bir konu açarsanız iyi olur kafanızda bir şeyler oturur iyice.
Aslında hali hazırda kafamda olan bir sistem vardı ancak toplamam şu aşamada zor bir 3-4 ay zamana ihtiyacım var. Ekran kartı ile belki kıvırabilirim diye düşündüm. Ekran kartına vereceğim parayı bu üç parçaya verebilirim.

A

Aslında halihazırda kafamda olan bir sistem vardı ancak toplamam şu aşamada zor bir 3-4 ay zamana ihtiyacım var. Ekran kartı ile belki kıvırabilirim diye düşündüm. Ekran kartına vereceğim parayı bu üç parçaya verebilirim.

RX6600 maliyetine çok rahat işlemci, anakart RAM yükseltmesi yapabilirsin acelenin olmaması çok iyi Gaming gecesi ve diğer indirimleri yakalayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı