i5 6600K Sistem Toplama

Oguzhaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar,

Birkaç hafta önce bir sistem topladım. Bu sistemi video çekmek ve oyun oynamak amaçlı topladım. Fakat aklıma bir kurt düştü. İşlemciyi i7 yerine i5 seçtim ve 7000 küsürlük bir sistem. İnsan bu kadar para verip i5 alınca etrafımdakiler '' i5 mi? neden i7 değil? '' gibi bir konuşma olunca kendimi kötü hissettim ve size danışmak istedim.

Sistemim:
Asus Maximus VIII Ranger
i5 6600K
G-Skill Trident-Z 16 GB 3200 MHZ
Corsair Hydro Serisi H110i GTX Sıvı Soğutma ( Gerçekten boşa para gibi oldu.)
Xigmatek Talon + 750 W 80 Plus Psu
Msi Gtx 1070
Asus 23.6 1 MS gaming monitor HDMI

Evet, merak ettiğim husus acaba kötü bir toplama mı? Sıvı soğutma yerine normal soğutucu alıp i7 6700K alabilirdim. Nedense içimde hep bir sıvı soğutma merakı vardı. Sizlere de danışmak istedim.

Teşekkürler.

Ayırca o anakarta o kadar para bayılmak olmaz, normal bir Z170 anakrt seçip İ7 6700K'yı rahatlıkla alabilirdiniz dengesiz olmuş hem ayrıca arkadaşların ne derse desin oyunu oynatan işlemci değil ekran kartı, senin ekran kartın iyi olsun İ5 6400 bile olsa orada bir sıkıntın veya sorun olmaz.
@Tristan23 'ın dediği gibi keşke önceden konu açsaydınız paranızı çok daha verimli kullanabilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı