i5 6600K Sisteme Tavsiye

Ranger Hackintosh için daha iyi olacaktır, Z170-A'da Hackintosh denemedim ancak ethernet ve seste sorun yaşayanlar duydum. Üzerinde zaman harcandığında çözülebilir. Hackintosh için anakart seçiminde Mac OS X bölümündeki rehberlerden yararlanabilirsiniz. İleride tekrar bir Mac OS uyumlu bileşen listesi yapabiliriz.

Konuya şöyle bir güncelleme getireyim. Bütçeyi biraz arttırıp
Asus Maximus VIII Gene
ve
MSI Z-170 Gaming M7
arasında bir tercih yapmak gerekirse hangisi daha mantıklı olur? Hackintosh ile uyumluluk, anakart ömrü ve kalitesi olarak. @Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Maximus VIII Gene.
Şimdi fark ettim de Maximus VIII Gene Micro-Atx boyutunda bir Anakartmış. Bu yüzden ondan vazgeçtim. Maximus VIII Ranger veya Gaming M7 arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak sanırım tercihim yine Asus olacak sanırım. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Asus anakartında Atx standartı kadar genişletme yuvası bulunmakta.
Doğru Atx standartı kadar slot var. Ancak slotları karşılaştırmak gerekirse,
Asus Maximus VIII Gene:
2 x PCIe 3.0/2.0 x16,
1 x PCIe 3.0 x4

Asus Maximus VIII Ranger:
2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16),
1 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x4),
3 x PCIe 3.0/2.0 x1 (x1)

Ranger daha üstün bu konuda. Ve dediğim gibi Gene'de herşey bir araya sıkıştırılmış gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı