Başarılı Kurulum i5 6600k Skylake / Asus Z170 Pro Gaming

usb ile de boot edemiyorum maalesef hata veriyor her iki türlü de, os x'i kurmadan önce bios ayarlarını yaptım daha doğrusu bios ayarı yapmama gerek kalmadı çünkü zaten ayarlıydı. USB konusuna gelince, USB ye tekrar raw imajını tekrar USB ye win32 disk imager ile yazmadan format atamıyorum malesef windows ortamı da yok ssd de iki ayrı bölüm yaptım OSX'i kurunca hata verdiği için windowsu da sildim

Sen yine de BIOS ayarlarını kontrol et istersen atladığın bir yer var gibi, özellikle altını çizdiğim yere dikkat et.

BIOS Ayarları:
İlk olarak BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara çekin.
Eğer BIOS' unuzda VT-d setting varsa= Disable
Eğer BIOS' unuzda CFG-Lock varsa= Disable
Eğer BIOS' unuzda SecureBoot varsa= Disable ( Other OS )
XHCI Handoff= Enable
Eğer BIOS' unuzda Serial Port varsa= Disable

CFG-LOCK, VT-d, SecureBoot komutları yok XHCI Handoff enable zaten serial porttan emin değilim baktım da göremedim

Aşağıda yapman gereken ayarları BIOS yollarını göstererek ekledim. BIOS ayarlarını "Load Defaults" yaptıktan sonra aşağıdaki ayarları uygula:
Advanced Items
- System Agent (SA) Configuration > VT-d > Disable
- PCH Configuration > IOAPIC > Disabled
- USB Configuration > Legacy USB Support > Auto
- USB Configuration > XHCI Hand Off > Enabled
- System > Serial > Disable serial port
Boot Menu
- Fast Boot > Disabled
- Secure Boot > OS Type > Other OS

secure boot kısmı sadece fast boot win10 enabled yapınca çıkıyor malesef

bios update yapayım mı aceba şu an bios sürümüm 1.0 , 1.5 sürümü çıkmış biosumun ondan kaynaklı olabilir mi ?

Sayın yetkili bu videoyu konun en başına eklersen sevinirim.
Link :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…