i5 6600K Skylake Sistem Toplama

Anlayamazsın zaten. Sana ben şöyle söyleyeyim, anakart sonra alacam demiştim. İşlemciye şimdilik OC yapılmayacak. Stock hızlarda bana yeter diye düşünüyorum. Yanlış birşey varsa düzelt. Herşeyi tek tek açıkladım ben.
Yani OC yapacağın zaman yeni ana kart mı alacaksın. Bari K'sız olanı al cebine kalsın paran.

Yani OC yapacağın zaman yeni ana kart mı alacaksın. Bari K'sız olanı al cebine kalsın paran.
Mecburi olarak K modelini alacam. İşlemci stock hızlarında bana yetmediği zaman anakart almaya yöneleceğim. Yani şimdilik benim mantığım işimi görsün kendime kullanayım daha ne zaman işlemci yetersiz gelirse anakartı almaya yöneleyim. Benim mantığım şuanlık böyle.

Mecburi olarak K modelini alacam. İşlemci stock hızlarında bana yetmediği zaman anakart almaya yöneleceğim. Yani şimdilik benim mantığım işimi görsün kendime kullanayım daha ne zaman işlemci yetersiz gelirse anakartı almaya yöneleyim. Benim mantığım şuanlık böyle.
Tamamdır. Kolay gelsin.

Eğer anakartı sonradan alacaksan tavsiyem Gigabyte Z170X Gaming 5. Şuanda bütçe yoksa anakartı düşük alıp sonradan daha iyi modele yükseltebilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Konu açayım dedim ama burdan sorayım cevap alamazsam konu açarım. ASUS H110M-D D3 INTEL H110, DDR3, LGA1151, SATA6Gb/s, USB3.0, D-SUB, HDMI microATX Anakart - inventus. Bu linkte ki anakart DDR3 ve DDR3L tipi ramleri destekliyor yazıyor. Yani şimdi bunun soketi 1151 soket. Gerek ki bunun da DDR4 desteği olması lazım. Bu anakart'a DDR4 RAM'ler takılabiliyor mu ? MSI H110M PRO-VD INTEL H110, DDR4, LGA1151, SATA6Gb/s, USB3.1, D-SUB, DVI microATX Anakart - inventus. Bakın mesela buna takılabiliyor ama ASUS 3 yıl garanti sunduğu için bana cazip geliyor ama DDR4 desteği yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı