i5 6600K Tabanlı DDR4 Sistem Toplama

@Onur Tellioğlu Canın sağ olsun dostum. Bu arada hangi siteden alışveriş yapacaksın? Sinerji, Teknobiyotik, Webdneal gibi sitelerden alışveriş yapmanı öneririm.
Alışveriş aşamasına gelmedim daha. [emoji1] Birde sistemi kendime toplamıyorum yorumlarda anlatması basit olsun diye kendim dedim. Çocuk yüksek ihtimal Vatan'dan alır ama Sinerji'yi tavsiye ediyorum bende ona.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede Biraz fazlaya kaçmışsın ramlerde falan bu kadar bence gerekmeyebilir hatta 2400 mhz bir ram sana 2 yıl yeter de artar ama karar senin

Soğutucuyu Corsair H100i GTX ile değiştir. H110i GTX cidden gereksiz pahalı. Ayrıca kasayı Mastercase 5 Pro seçmişsin H110i GTX kasanın ön kısmına sığıyor, üst tarafına takamazsın o yüzden H100i GTX daha iyi bir seçim. Ram'lere gelecek olursak 500 küsür vermeye hiç gerek yok. En fazla 300 ayır Ramler için. Bu iki parçadan kısıp Anakartını yükseltebilirsin mesela. MSI Z170A Gaming M5 veya Asus Maxımuss VIII Ranger. İşlemciyi, Kasayı, soğutucuyu Vatan'dan alma. Sinerjiden alabilirsin bizzat söylediğim parçaları sinerji'den aldım daha hesaplıya geliyor. Ekran kartı seçiminden vazgeçme MSI gerçekten 10xx serisini çok başarılı yapmış. bu fiyata başka önerilerde bulunabilir hatta daha iyiside toplanabilir ancak daha performanslı parçalara gidince bazı parçalardan kısmış oluyoruz. Ve bu ileride patlak veriyor Örn; Kasa, Soğutucu. Bir çok seçenek çıkacak karşına ilk önce bir tart, karşılaştır ona göre seçimini yap. Hayırlı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Öncelikle 6000 liraya i7 6700K koyarsın SLI destekleyen ana kart ile birlikte. İlk başta i5 6600K alıp ileride niye böyle maceraya bulaşıyorsun? Bir de i7 6700 H170 ile 1080 koyulur. Fiziksel şeylere fazla yatırım yapmayın lütfen. 200 lira ve üstü kasalar (güç kaynağı hariç) 10-15 sene gider. Size bir örnek toplayacağım beğenirseniz onu alırsınız ekran kartını aynı koyacağım bazı parçaları daha düşük seçip GTX 1080 alırsınız ama sizi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum bazı parçaları kaliteli seçeceğim ama gtx 1070 koyacağım. Alacağınız parçaları bir yerden toplu şekilde almayın verdiğim linkleri bir talimat olarak görün hepsini buralardan almanızı tavsiye ederim. Örneğin bellekleri vereceğim siteden alırsanız ömür boyu garantili oluyor SSD de keza 3 yıl ya da 5 yıl oluyor seçtiğin modele göre.
Bellek : Kingston Hyperx Predator 16GB DDR4 2400MHz CL12 SR 1Rx8 Siyah PC Performans Belleği Kit (4x4GB), Ram, bilendenal.com
SSD : Samsung 850 EVO 250GB 2.5 inç SATA III SSD
Ekran kartı : MSI GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Seçtiğim kasa full tower kasaları aratmıyor. 360 mm radyatörden 120 mm radyatöre kadar destekliyor. Ve o CM MC Pro 5 kasadan daha ucuz. :)
Toplam 5899 lira.
İstiyorsan SSD'yi 850 PRO seçebilirsin garanti süresi 5 yıl değil de 10 yıl olacaktır ve bunu aldığın mağazanın desteklemesi hoş bir şey. Tabi istiyorsan bazı parçalardan kısarak GTX 1080 de koyulabilir bu sisteme.

Öncelikle 6000 liraya i7 6700K koyarsın SLI destekleyen ana kart ile birlikte. İlk başta i5 6600K alıp ileride niye böyle maceraya bulaşıyorsun? Bir de i7 6700 H170 ile 1080 koyulur. Fiziksel şeylere fazla yatırım yapmayın lütfen. 200 lira ve üstü kasalar (güç kaynağı hariç) 10-15 sene gider. Size bir örnek toplayacağım beğenirseniz onu alırsınız ekran kartını aynı koyacağım bazı parçaları daha düşük seçip GTX 1080 alırsınız ama sizi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum bazı parçaları kaliteli seçeceğim ama gtx 1070 koyacağım. Alacağınız parçaları bir yerden toplu şekilde almayın verdiğim linkleri bir talimat olarak görün hepsini buralardan almanızı tavsiye ederim. Örneğin bellekleri vereceğim siteden alırsanız ömür boyu garantili oluyor SSD de keza 3 yıl ya da 5 yıl oluyor seçtiğin modele göre.
Bellek : Kingston Hyperx Predator 16GB DDR4 2400MHz CL12 SR 1Rx8 Siyah PC Performans Belleği Kit (4x4GB), Ram, bilendenal.com
SSD : Samsung 850 EVO 250GB 2.5 inç SATA III SSD
Ekran kartı : MSI GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Seçtiğim kasa full tower kasaları aratmıyor. 360 mm radyatörden 120 mm radyatöre kadar destekliyor. Ve o CM MC Pro 5 kasadan daha ucuz. :)
Toplam 5899 lira.
İstiyorsan SSD'yi 850 PRO seçebilirsin garanti süresi 5 yıl değil de 10 yıl olacaktır ve bunu aldığın mağazanın desteklemesi hoş bir şey. Tabi istiyorsan bazı parçalardan kısarak GTX 1080 de koyulabilir bu sisteme.
Öncelikle sistem çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Hangi parçalardan kısarak 1080 takılabilir peki?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı