İ5 6600K Tabanlı Sistem Toplama

Ozan Kırtepe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. yakın zamanda Skylake bi sistem toplayacağım. Vazı parçaları aldım bazılarını henüz almadım ve tereddütte kaldığım noktalar var. Bileşen bilgisi benden daha iyi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• RAM - - Kingston HyperX Fury Black 8 gb tek modul dd4 (alındı)
  • İşlemci Soğutucu - - Cooler Master H103 (alındı)
  • İşlemci - - İntel İ5 6600k Skylake (alındı.
  • Ekran Kartı - - ASUS R9 380 4 GB 256 bit oc edition ile aynısının MSI olanı ile arada kaldım.
  • Anakar - - ASUS Z170- A ve ASUS Z170-K arasında kaldım. ( başka öneriniz varsa alabilirim.)
  • PSU - - en büyük kararsızlığı burda yaşıyorum. Xigmatek Xtk-Tb-0600, Aerocool KCAS 600, High Power Element Bronze 600 ve High Power Element Smart 750 arasında kaldım. Hepsi 80+ sertifikalı.
  • Kasa - - Zalman z3 Plus
  • SSD - - Samsung 850 pro 256 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart konusunda tercih senin, o Anakartın tam olarak nasıl olduğunu bilemiyorum. Yalnız iyi olacağı kesin. R9 380X güzel karttır. Eğer R9 390 almazsanız, onu tercih edebilirsiniz.
Saat hızları ve Test sonuçları sonuçları asusun strix'inden ve MSI'ın 380'inden daha iyi. Zaten sanırım Sapphire, amd'nin partneriymiş. Servisi de sorunsuz çalışan bi firma olduğunu öğrendim araştırmalar sonunu. O yüzden Sapphire almaya karar vermedim. Anakart da MSI geçmemin nedeni, kartın kendisinden bluetooth ve Wifi özelliği olması

@Ozan Kırtepe bütçeni ve sistemi ne amaçla kullanacağını belirtirsen tavsiyede bulunabilirim.
Oyun amaçlı kullanacağım hocam. Şuan itibariyle listedeki ram,işlemci soğutucuyu aldım sadece ssd de elimde mevcuttu zaten. Geri kalan parçaları da karar verdiğim an alacağım. Nasıl bi sistem önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı