i5 6600K tabanlı sistem toplama

Tüm Z serisi anakartlar olur. Ancak m5 iyi gider yanına.

Dediğiniz gibi olsun üstadım. Ekledim z170a gaming m5, sağolun.

Tüm Z serisi anakartlar olur. Ancak m5 iyi gider yanına.
Son durum budur. Temsili olarak Vatan'dan topladım, herhangi bir indirim durumu olursa başka siteden alacağım. Hesap makinesini koymayı unutmuşum. Toplam 4.870 ₺

Kinzu mouse u şimdi gördüm. Konumuzla alakası yoktur

Eğer işlemci ve anakartı aynı yaparsak bu fiyata 1070 alınabiliyor.

Rami sinerjide bulamadım bu sebeple değiştirdim.

Ssd de dikkatsizlikten 750 koymuşum.

Pek bir fark olmuyor.

Hepsi güzel. Seç beğen al. Daha önce 6700k vardı şuan 6600 var. Ekran kartı GTX 970 vardı şimdi RX 480 almayı düşünüyorum. Yani kısa vade de hiç fark etmez dediğim gibi. Seç beğen al.

1500 ₺'ye 1070 almak şu anda daha mantıklı gibi, olmadı ilerde i5'i yükseltiriz anakart ile beraber fakat şöyle bir planım vardı 1800 ₺ peşin ödeyip geriye kalan 3000 ₺'yi 9 taksit yapma planım vardı sanırım sinerjiden yapamayacağım. Konuşup havale ile bu durum çözülebilir mi onu soracağım. Haklısınız o kadar çok seçenek var ki seç beğen ala döndü

Havale ile adamlar der oh canım benim. Biraz da indirimli alırsın sorun olmaz.

E yani yapsınlar bir güzellik valla ben 1070 i 1500e yakalamışken bırakmayacağım tt f3 4.5 e kadar overclock sağlar mı bunu düşünüyorum

Ben 4.8Ghz yapmıştım. Ama çok ses yapıyor. Çekilcek çile değil. 4 bile yeter sana fazla zorlama şimdilik.

Ben 4.8Ghz yapmıştım. Ama çok ses yapıyor. Çekilcek çile değil. 4 bile yeter sana fazla zorlama şimdilik.
Valla kulaklık kullanınca yok coil whinemış yok sesmiş pek umursamıyorum ama şu anlık 4 yeter haklısınız

1500 TL ye 1070 hangi sitede link atabilir misiniz ? Teşekkürler.
Ohoo size verirsem herkes alır bana kalmaz Screenshot'ı üstteydi halbuki buyrun sinerji.gen.tr

Valla kulaklık kullanınca yok coil whinemış yok sesmiş pek umursamıyorum ama şu anlık 4 yeter haklısınız

Ohoo size verirsem herkes alır bana kalmaz Screenshot'ı üstteydi halbuki buyrun sinerji.gen.tr

İyide o KDV siz fiyatı KDV ile olunca 1800 civarı oluyor sinerjiden şimdi baktım MSI modeline 1872 lira sizin bir yanlışınız var hocam karıştırdınız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…