i5 6600K tabanlı sistem toplama

Ohoo şimdi de öğrendim ki gaming x founders editiondan daha iyiymiş, ben tersi biliyordum. Ben en iyisi sizin sözünüzden çıkmayayım bi i7 6700k alayım yanına da bir 1060 alayım. 2 seneye 1080'nin fiyatının da düşme ihtimalini ele alarak, 2 seneye de 1080 alayım sonrası SLI felan düşünürüz :D i7 6700k'nın yanına MSI Z170A tomahawk olur değil mi? :D

Tüm Z serisi anakartlar olur. Ancak m5 iyi gider yanına.

Dediğiniz gibi olsun üstadım. Ekledim z170a gaming m5, sağolun.

Tüm Z serisi anakartlar olur. Ancak m5 iyi gider yanına.
Son durum budur. Temsili olarak Vatan'dan topladım, herhangi bir indirim durumu olursa başka siteden alacağım. Hesap makinesini koymayı unutmuşum. Toplam 4.870 ₺

vatanbilgisayar2.jpg

Kinzu mouse u şimdi gördüm. Konumuzla alakası yoktur :D

Eğer işlemci ve anakartı aynı yaparsak bu fiyata 1070 alınabiliyor.

sinerji.tr.jpg

Rami sinerjide bulamadım bu sebeple değiştirdim.

Ssd de dikkatsizlikten 750 koymuşum.

Pek bir fark olmuyor.
sinerji.tr.jpg

Dediğiniz gibi olsun üstadım. Ekledim z170a gaming m5, sağolun.

Son durum budur. Temsili olarak Vatan'dan topladım, herhangi bir indirim durumu olursa başka siteden alacağım. Hesap makinesini koymayı unutmuşum. Toplam 4.870 ₺

Eki Görüntüle 181178

Kinzu mouse u şimdi gördüm. Konumuzla alakası yoktur :D

Eğer işlemci ve anakartı aynı yaparsak bu fiyata 1070 alınabiliyor.

Eki Görüntüle 181192

Rami sinerjide bulamadım bu sebeple değiştirdim.

Ssd de dikkatsizlikten 750 koymuşum.

Pek bir fark olmuyor.Eki Görüntüle 181207

Hepsi güzel. Seç beğen al. :D Daha önce 6700k vardı şuan 6600 var. Ekran kartı GTX 970 vardı şimdi RX 480 almayı düşünüyorum. Yani kısa vade de hiç fark etmez dediğim gibi. Seç beğen al. :ROFL:

1500 ₺'ye 1070 almak şu anda daha mantıklı gibi, olmadı ilerde i5'i yükseltiriz anakart ile beraber fakat şöyle bir planım vardı 1800 ₺ peşin ödeyip geriye kalan 3000 ₺'yi 9 taksit yapma planım vardı sanırım sinerjiden yapamayacağım. Konuşup havale ile bu durum çözülebilir mi onu soracağım. Haklısınız o kadar çok seçenek var ki seç beğen ala döndü :ROFL:

Ben 4.8Ghz yapmıştım. Ama çok ses yapıyor. Çekilcek çile değil. 4 bile yeter sana fazla zorlama şimdilik. :)
Valla kulaklık kullanınca yok coil whinemış yok sesmiş pek umursamıyorum ama şu anlık 4 yeter haklısınız :D

1500 TL ye 1070 hangi sitede link atabilir misiniz ? Teşekkürler.
Ohoo size verirsem herkes alır bana kalmaz :D Screenshot'ı üstteydi halbuki buyrun sinerji.gen.tr

Valla kulaklık kullanınca yok coil whinemış yok sesmiş pek umursamıyorum ama şu anlık 4 yeter haklısınız :D

Ohoo size verirsem herkes alır bana kalmaz :D Screenshot'ı üstteydi halbuki buyrun sinerji.gen.tr

İyide o KDV siz fiyatı KDV ile olunca 1800 civarı oluyor sinerjiden şimdi baktım MSI modeline 1872 lira sizin bir yanlışınız var hocam karıştırdınız herhalde :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı