- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba, sistem hakkında birçok sorunu çözdüm, sonunda yeni bir sorun ile daha karşılaştım.
Sistemin açılışında herhangi bir sorun yok fakat Rust oyununa girmeyi denediğimde server'a giriş kısmında sistem kendini tamamen kapatıyor, elektrik kesilmesi gibi düşünebilirsiniz. Aynı sorun MSI'nin Gaming App uygulamasına girerken de oluyor. Naruto UNS 3 oyununa girdiğimde ise sorunsuz bir şekilde uzun süre oynayabiliyorum. Sadece oyunlar ile sınırlı değil. Steam'den oyun yedeklerken, yedekleri geri yüklerken de aynı sorun oluyor. Sistem bileşenleri şu şekilde ;
Denediğim çözüm yöntemleri ;
Sistemin açılışında herhangi bir sorun yok fakat Rust oyununa girmeyi denediğimde server'a giriş kısmında sistem kendini tamamen kapatıyor, elektrik kesilmesi gibi düşünebilirsiniz. Aynı sorun MSI'nin Gaming App uygulamasına girerken de oluyor. Naruto UNS 3 oyununa girdiğimde ise sorunsuz bir şekilde uzun süre oynayabiliyorum. Sadece oyunlar ile sınırlı değil. Steam'den oyun yedeklerken, yedekleri geri yüklerken de aynı sorun oluyor. Sistem bileşenleri şu şekilde ;
- İşlemci : Intel i5 6600K
- Anakart : Msi Z170A Gaming Pro Carbon
- Gpu : Msi R9 390
- Ram : Kingston HyperX Fury Black 4x4Gb 2666Mhz
- Soğutucu: Deep Cool Captain 240 White
- Kasa : Corsair Carbide 400C
- Psu : Xigmatek Vector S 750 ve Ocz Modstream Pro 750
Denediğim çözüm yöntemleri ;
- Farklı bir güç kaynağı kullanıldı.
- Farklı bir RAM kullanıldı.
- Farklı bir SSD ve HDD kullanıldı.
- Sıcaklıktan olma ihtimaline karşı sıcaklık kontrolleri yapılarak işlem yapıldı. Herhangi bir ısınma yok.
- Windows 10'dan Windows 8.1'e düşürüldü.
- Ekran kartlı ve ekran kartsız olarak denendi.