Burak0632
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bilgisayar topladım. Fakat şöyle bir sorunum var. Utorrent kullanıyorum, download yaparken PC'de hiçbir şey yapamıyorum. İnternette gezerken bile yavaş yavaş donmalar oluşuyor. Daha sonra ise tamamen kitleniyor. Hatta geceleri torrenti acık bırakıp yattıgımda sabah PC kapanmış vaziyette. Normalde inmesi gereken dosyaların sadece %30-40'ı inmiş oluyor. PC'de başka hiç bir sıkıntı yok. Hatta bazen bir oyun açıkken 2. oyunu açıyorum bana mısın demiyor. FPS düşüşü bile olmuyor ama böyle bir sıkıntı var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem Özellikleri
İşlemci : İntel Skylake 6600K
Ekran Kartı : R9 380X
Anakart : MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170
RAM : 2x4 2400 Mhz
HDD : 1 TB WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Hatta torrent açıkken PC'yi açık bıraktıgımda da büyük ihtimal kitlenip mavi ekran veriyor, sonrada kendiliğinden res atıyor. Torrent indirme yaparken PC'yi açık bırakıp 2-3 saatliğine dışarı gittim döndüğümde PC res atmış.
@Murat5038
Bir konuda mavi ekran hatası için etiketleyin demişsiniz umarım yardımcı olursunuz.
Büyük ihtimal Torrent'den kaynaklı olanlar driver power state failure yazanlar çünkü son ikisinin saatinde torrent açıktı.
Sistem Özellikleri
İşlemci : İntel Skylake 6600K
Ekran Kartı : R9 380X
Anakart : MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170
RAM : 2x4 2400 Mhz
HDD : 1 TB WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Hatta torrent açıkken PC'yi açık bıraktıgımda da büyük ihtimal kitlenip mavi ekran veriyor, sonrada kendiliğinden res atıyor. Torrent indirme yaparken PC'yi açık bırakıp 2-3 saatliğine dışarı gittim döndüğümde PC res atmış.
@Murat5038
Bir konuda mavi ekran hatası için etiketleyin demişsiniz umarım yardımcı olursunuz.
Büyük ihtimal Torrent'den kaynaklı olanlar driver power state failure yazanlar çünkü son ikisinin saatinde torrent açıktı.
Son düzenleyen: Moderatör: