i5 6600K ve GTX 1070 sistem nasıldır?

TRSami01

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaşadığım şehirde 2. el bir sistem buldum.
  • i5 6600K
  • Asus Z170 Pro Gaming
  • MSI GTX 1070 Gaming X
  • 16GB Vengeance RAM (Bilgi verilmemiş ama çift kanal galiba. Fotoğraflarda biraz belli oluyor)
  • 2TB Seagate HDD
  • Zalman Z11 NEO 700W
Fiyatı: 4.000 TL, 8 aylık.

Monitörüm 1600x900. AOC E2070SWN. Sıkıntı olur mu? Fiyatına göre sistem güzel bence. İleride monitör değiştireceğim ama şu an yüksek sistem alıp daha sonra monitör değişikliği yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fırsatlar bitmez. Sadece kovalamak gerekir. Ben Letgo'da sıvı soğutmalı Excalibur'u 4500 TL'ye gördüm bir ara.
Ankara'da yaşarken neredeyse 2.el bütün parçalar vardı internet üzerinde. Şuan adana'da yaşıyorum. Çok az 2.el parça satıyorlar.

Küçük bir bilgilendirme, o bütçedeki bilgisayarlar o çözünürlükte muhakkak darboğaz yapar.
Onun farkındayım ama sistem fiyatına göre güzel. GTX 1070 bana GTX 1050 Ti ile GTX 1060 arası performans verecekti. İleriye yönelik olacaktı benim için. Monitör elbet değişir ama bu fiyata sistem bulmak zor. Şehir dışı almak da zor. Sistemi deneme imkanımız yok. Kargosu ayrı para. Satıcı ilk parasını istiyor. Bir de kargoda zarar görme ihtimali de var.

2. El eşya alım satımı yapma mümkünse, uzak dur. Sıfır eşya almak her zaman en güvenlisidir, garanti belgesi, faturası vb. belgeler elinde oluyor ve birçok işlem yapabiliyorsun fakat 2. El eşyalarda oluyor mu olmuyor mu orası belli olmayabiliyor. 4.000 TL'ye güzel sistem toplanır, içine R5 1600, RX 580 8GB, 8GB DDR4 RAM, AB350M takılır.

2. El eşya alım satımı yapma mümkünse, uzak dur. Sıfır eşya almak her zaman en güvenlisidir, garanti belgesi, faturası vb. belgeler elinde oluyor ve birçok işlem yapabiliyorsun fakat 2. El eşyalarda oluyor mu olmuyor mu orası belli olmayabiliyor. 4.000 TL'ye güzel sistem toplanır, içine R5 1600, RX 580 8GB, 8GB DDR4 RAM, AB350M takılır.
En son 12GB RAM'li sistemim vardı. Online GTA'da RAM kullanımı yaklaşık 10GB'a kadar çıkıyordu. 16GB, R5 1600X, 1060 6GB sistemin sıfırı 4800. En düşük fiyatı o da.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı