i5-6600K ve RX480 Sistem Toplama

Nedim Tutuk

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Ogrencı
İlk defa sistem toplayacağım ve uzun zamandır para biriktiriyorum. Bu yıl sonunda 6000 TL gibi bir rakam olacak ve bende şunu düşündüm:

KasaIn Win 703450 TL
MonitörAOC G2260VWQ6700 TL
Güç KaynağıCORSAIR 750W450 TL
Ekran KartıAsus Strix RX4801300 TL
AnakartGigabyte AORUS GA-Z270X-Gaming 71000 TL
İşlemciİntel i5 6600K 1000TL
Ses KartıASUS ROG Xonar Phoebus Solo 450 TL
SSD120GB Corsair 275 TL
HDD210 TL
RAMCorsair DDR4 VengeanceT (8x2)510 TL
Wi-Fi KartıBulamadım
[TBODY] [/TBODY]

Bu benim ilk deneyimim, SSD'ye sadece Windows'u kuracağım yani 64GB'de yapabilirim. Uyuşmazlık falan yok değil mi? Bu arada ses kartı önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonu için şimdiden toplamak çok erken. Dolar kuru değişecektir muhtemelen ve evdeki hesap çarşıya uymaz'a benzeyecektir o nedenle almana 1-2 hafta kala konu açmak yararına olacaktır ama yine de sen bakıp karar verebilirsin.

Yıl sonu için şimdiden toplamak çok erken dolar kuru değişecektir muhtemelen ve evdeki hesap çarşıya uymaz'a benzeyecektir o nedenle almana 1-2 hafta kala konu açmak yararına olacaktır. ama yinede sen bakıp karar verebilirsin

Zaten yil sonu alacagim. Para yil sonunda butun oluyor, simdiden temelleri atiyim yil sonunda dogru ne alacagim tam olsun diye actim. Tesekkurler :)

Ses kartı alan ilk defa gördüm. Z270 değil Z170 alın
Benim icin goruntude onumle o yuzden isikli olani aldim 170 fazla bir fark ettirecek mi?

işlemci soğutucusu göremedim bildiğim kadarıyla i5 6600k den işlemci soğutucusu çıkmıyor

Hic dikkat etmemistim :D Fakat bilemedim oneriniz var mi?

Overclok yapmayı düşünüyor musunuz? Ona göre tavsiye verebilirim gerçi k serisi işlemciyi overclock için alınır ama ileride yapmayı düşünüyorsanız şimdilik çok pahalı bir şeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı