i5 7200U - 920M laptopa macOS kurulumu

PredatoRR06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, bundan 7-8 sene önce ASUS marka bir laptop almıştım X541uj serisinden ve Windows 10 kullanıyordum. Biliyorsunuz ki Windows 10'un güncelleme desteği kalkıyor ve Windows 11'e geçireyim dedim. Windows 11 de desteklemediği için kayıt defterinden bir ayarı açıp yükledim. Maalesef Windows 11 bu bilgisayara ağır geldi ve MacOS'a geçmeyi düşünüyorum daha önce macOS kullanmadım sizce ne yapmalıyım?

İşlemci i5 7200U.
Ekran kartı GeForce 920M.
24 GB DDR4 2133MHz RAM.
240 GB SATA 3 SSD.

Son düzenleme:
Windows 11 LTSC nasıl daha mı hafif 24H2'den?
LTSC her türlü daha hafiftir, hatta Windows 10 22H2'den bile hafif diyorlar. Yalnız işlemciyi yorabilir. LTSC 2019 daha mantıklı gibi.

Merhaba öncelikle, bundan 7-8 sene önce ASUS marka bir laptop almıştım X541uj serisinden ve Windows 10 kullanıyordum. Biliyorsunuz ki Windows 10'un güncelleme desteği kalkıyor ve Windows 11'e geçireyim dedim. Windows 11 de desteklemediği için kayıt defterinden bir ayarı açıp yükledim. Maalesef Windows 11 bu bilgisayara ağır geldi ve MacOS'a geçmeyi düşünüyorum daha önce macOS kullanmadım sizce ne yapmalıyım?

İşlemci i5 7200U.
Ekran kartı GeForce 920M.
24 GB DDR4 2133MHz RAM.
240 GB SATA 3 SSD.

Arkadaşlar bilmediğiniz konulara cevap yazmayın lütfen. @PredatoRR06 laptopunuza macOS Sequoia kurabilirsiniz.

Arkadaşlar bilmediğiniz konulara cevap yazmayın lütfen. @PredatoRR06 laptopunuza macOS Sequoia kurabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler hocam.

Tamamdır teşekkürler hocam.

Hocam şöyle düzgün bir ISO dosyası bulamadım ne yapmalıyım.

Bir de Dual boot yapacağım onu da belirteyim ama yapamadım.

Son düzenleme:
İmaj dosyasını USB belleğe boot ettikten sonra EFI dosyalarını ne yapacağım onu anlayamadım.

İlk defa bu kadar zorlanıyorum boot yaparken.

Bütün EFI dosyalarını indirmem mi gerekiyor.

Bütün EFI dosyalarını indirmem mi gerekiyor?

Hayır, hepsini indirmek zorunda değilsiniz. Cihazını uygun EFI için birinci linkte ki klasörü indirip içinde ki Kaby Lake yazan klasörü USB belleğiniz de oluşan dizine atacaksınız.

Yapıp geliyorum hemen.

Hocam bu. DMG dosyasını balenaEtcher'a attığımda bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• 1732475890345.png
    1732475890345.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Yapıp geliyorum hemen.

Hocam bu. DMG dosyasını balenaEtcher'a attığımda bu hatayı alıyorum.
RAR'dan çıkarttın mı DMG dosyasını ? Kabylake laptop EFI ile deneyeceksin bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı