i5-7200U Hız Aşırtılabilir mi?

İşlem değil olay bakın arkadaşlar render almıyorum. Burada sadece videoyu düzenliyorum. Zamanında alırken böyle bir şey aklıma gelmemişti.:D küçüktüm o zamanlar.

Yapacağımız bir şey yok zamanında böyle bir bilgisayar almak yerine masaüstü alabilirdim. Ama o zamanlar bilmiyordum işte laptop olsun oyun oynatsın mantığı.:D.

Alırsam akıllandım Ryzen 7 4800H alacağım üniversite için umarım deli gibi render alır artık.

Alırsam akıllandım Ryzen 7 4800H alacağım üniversite için umarım deli gibi render alır artık.
Umarım iyi şeyler olur dostum senin için. Yapacak bir şey yok işte girdik Teknosaya Gta oynatır mı? Oynatır. Aldık çıktık. O zamanlar 2.200 TL paraya almışız şimdi 2. El satmak istesem 3.500 minimum. 😂😂 Sıfır almak istediğinde 6-7 bine kadar yolu var. Paramız gözler önünde değer kaybediyor ama gören yok... Yok biz görüyoruzda bazı arkadaşlar keyif çayı içmekten göremedi galiba. 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı