i5 7200U işlemci ile Windows 11'e geçmek

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
RAM
8 GB RAM.
SSD veya HDD modeli
240GB 510mb/500mb/sn SSD.
Ekran kartı
940MX 4 GB ekran kartı.
İşlemci
i5 7200U
Sistemimi yazıyorum. Böyle bir sistemde Windows 11'e geçilir mi? SSD mevcut şöyle bırakayım. Bir de çoğu benimle aynı laptopa sahip kullanıcıların neden 12 GB RAM'leri var? 240 GB 510MB/s - 500MB/s SSD.

Destekliyorsa geçmen mantıklı. Sende ekstra 4 GB tak seninkide 12 GB olur. RAM yükseltmişlerdir.

Desteklemiyor diye biliyorum arkadaşımın bilgisayarı direk gelir gelmez 12 GB olarak gelmişti aynı laptoplara sahibiz onunki 12 ama.

Sistemimi yazıyorum. Böyle bir sistemde Windows 11'e geçilir mi? SSD mevcut şöyle bırakayım. Bir de çoğu benimle aynı laptopa sahip kullanıcıların neden 12 GB RAM'leri var? 240 GB 510MB/s - 500MB/s SSD.
Geçebilirsiniz hocam. Amca bence İşlemci tarafında Windows 10'da kalmalısınız. Ayrıca Ram konusuna gelince Arkadaşında 4+8GB ram kullanılmıştır. Muhtemelen 4GB ram lehimli. Sana ise, 4+4 Olarak gelmiştir.

Desteklemiyor diye biliyorum arkadaşımın bilgisayarı direk gelir gelmez 12 GB olarak gelmişti aynı laptoplara sahibiz onunki 12 ama.

Desteklemiyorsa her bilgisayara uymayabiliyor. Kiminki 10'dan daha iyi oluyor kimininki felaket kasıyor. Bir de aynı satıcı mıydı aldığınız? Benimki desteklemiyor ama geçip geçmemek arasında çok kararsızım.

Desteklemiyorsa her bilgisayara uymayabiliyor. Kiminki 10'dan daha iyi oluyor kimininki felaket kasıyor. Bir de aynı satıcı mıydı aldığınız?

Satıcı değil de Türkiye'de bir mağaza tek arkadaşım değil çoğu kişide görüyorum bu 12 GB RAM'i.

8 GB versiyonu olabilir. Kapalı kutuydu değil mi bir de aynı paraya mı aldınız?

Evet sayılır yani arada 1 ay filan vardır alalı 7 sene oldu yani eskidi.

Hocam bir de benim ekran kartım 4 GB onunki 2 mesela.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı